SPORTURI  »  ALTELE  »  BUCHAREST MARATHON 2019

Vedete alături de 20.000 de oameni » Campionii mereu alături de Maratonul Internațional din București

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 10:59

Campioana olimpică Valeria Răcilă van Groningen, președintele Bucharest Running Club, a fost personajul cheie în pornirea și în dezvoltarea acestei competiții. Fosta canotoare a reușit să aducă în lumea alergatului și alți sportivi care au atins marea performanță. 

Anul acesta, sâmbătă și duminică, vor fi prezenți la Maratonul Internațional București Monica Roșu, Loredana Dinu, Alina Dumitru, Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Macoviciuc, Georgeta Damian Andrunache și Andreea Răducan. „Mă bucur că românii fac din ce în ce mai multă mișcare, ca om care a făcut sport e o bucurie, chiar dacă facem pași mici, dar sper să fie siguri. Îmi doresc să fie cât mai mulți oameni. Mișcarea e importantă, avem nevoie de un stil de viață sănătos, să ne simțim bine, să avem o minte limpede”, a spus Monica Roșu, campioană olimpică în 2004 la Atena, cu echipa și la sărituri. 

Fosta gimnastă spune că locul său de alergat este parcul. „Mă bucur să văd din ce în ce mai mulți oameni, de toate vârstele, care fac acest lucru. E important pentru sănătatea noastră. Ne vedem duminică, sper să vină cât mai multă lume și să ajungem să scoatem pe străzi pentru această competiție jumătate din București", a adăugat mai spus ea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează