SPORTURI  »  ALTELE  »  FLASH

Vezi ultimele noutăţi din sport!

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

TENIS
Tecău victorios

Horia Tecău a cîştigat, alături de sîrbul Ilija Bozoljaci, finala de dublu din cadrul challenger-ului de la Marrakech (Maroc), dotat cu premii de 106.500 de euro. Perechea româno-sîrbă a trecut categoric în finală de cuplul format din James Cerretani şi Adil Shamasdin (SUA/Can): 6-1, 6-1. Tecău şi Bozoljaci au fost răsplătiţi cu 125 de puncte ATP şi cu un cec de 6.600 de euro.

BOX
Titluri păstrate

Ucraineanul Vladimir Kliciko şi-a conservat titlurile IBF, WBO şi IBO la categoria grea, după ce l-a învins pe challenger-ul său oficial, americanul Eddie Chambers, prin knock-out în repriza a 12-a în meciul disputat sîmbătă seară, la Dusseldorf. Kliciko (33 de ani) a obţinut a 54-a victorie din 57 de partide disputate la profesionism, dintre care 48 prin KO. Pentru Chambers, a fost abia a doua înfrîngere în 36 de meciuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează