SPORTURI  »  ALTELE  »  TOP CLIPURI

VIDEO Bruce Lee și singura luptă MMA, Mike Tyson și o demonstrație de forță + Gafa lui Elon Musk » 3 filmulețe care au făcut vâlvă pe GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 decembrie 2019 15:30

GSP vă prezintă 3 clipuri interesante din 2019, care au făcut zeci de mii de vizualizări pe GSP.RO. 

1. Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! 

Primul îl reprezintă pe maestrul artelor marțiale Bruce Lee. Legenda secolului trecut a apărut într-un filmuleț în care a participat la o luptă MMA (mixed martial arts). Marele luptător american, născut în San Francisco în 1940 și decedat în 1973, în Hong Kong, în condiții suspecte, se confruntă cu un adversar în fața studenților săi, iar imaginile sunt spectaculoase. 

2. Moment penibil cu Elon Musk la prezentarea noii Tesla Cybertruck  

În luna noiembrie a acestui an Elon Musk a prezentat noua Tesla Cybertruck. Ceea ce a surprins a fost incidentul nefericit petrecut în timpul evenimentului de lansare, când geamurile ransforsate ale camionetei s-au spart în momentul unui test de rezistență cu bile de oțel! Tesla se lăuda că modelul face față cu brio la testul balistic!  

3. Mike Tyson și-a demonstrat talentul la 53 de ani în fața unor luptători MMA 

Mike Tyson s-a retras din box în 2005, dar cel poreclit „Iron”, adică „Mike cel de fier”, a demonstrat că încă are mișcările care l-au făcut unul dintre cei mai temuți boxeri din istorie.  

Americanul Mike Tyson, 53 de ani, a demonstrat în fața unor luptători MMA, Justin Gaethje and Ottman Azaitar, stilul „peek-a-boo”, eschive și lovituri năprasnice: „Nu mă întorc în ring, dar aș fi în stare să o fac. Îmi place să vorbesc despre luptă cu noua generație”, notează talksport.com. 

Vezi și:

Descoperire epocală pentru mașinile electrice: a fost inventată în SUA bateria care se încarcă în doar 10 minute! Ce autonomie are

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
pote
pote  •  25 Decembrie 2019, 22:56

3 prostii fara importanta

danciuad
danciuad  •  25 Decembrie 2019, 16:59

MOMENT PENIBIL cu GSP ia un video clip pe care-l știu de ani buni pe Youtube majoritatea amatorilor de arte marțiale, îl prezintă ca ca fiind ”clip din 2019”. L-au filmat pe Bruce Lee în 2019? A apărut public în 2019? Sau ... aaa! orice clip e din anul în care-l descoperă și distribuie GSP. Nihil sine GSP. Bravooooooo!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează