SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL LI

VIDEO Cele mai tari reacții după Super Bowl » Fani celebri s-au bucurat și s-au întristat alături de favorita lor

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 06 februarie 2017 18:36

Victoria echipei New England Patriots în fața celor de la Atlanta Falcons cu scorul de 34-28, după prelungiri, în Super Bowl, nu a rămas indiferentă în lumea celebrităților.

Mai multe vedete au salutat prestația ambelor formații și au felicitat echipa câștigătoare pentru acest triumf.

Actorul Chris Evans a rămas impresionat de acest joc, felicitând pe twitter echipa New England Patriots: "Dumnezeule! Cel mai mare eveniment sportiv din toată viața mea. Felicitări echipei New England Patriots!". Iată cum a sărbătorit Evans:

Revenirea spectaculoasă a celor de la Pats a impresionat-o pe celebra actriță Ellen DeGeneres, care a punctat: "Revenirea a fost mai spectaculoasă ca un film. Felicitări ambelor echipe pentru jocul uimitor".

Jurnalista Star Jones a declarat că nu a a fost încântată de victoria fomatiei Patriots: "Sunt din New York și nu-l suport pe Tom Brady. Nu îl voi încuraja niciodată. Dar trebuie să recunosc... e un «bad boy»".

Justin Timberlake a postat un mesaj în care a scris cu majuscule despre cel mai bun om al meciului, Tom Brady că este "G.O.A.T." (n.r. greatest of all time - cel mai bun din toate timpurile).

Cunoscutul actor și producător american de film, Samuel L. Jackson, fan declarat al lui Atlanta Falcons, și-a consolat formația favorită, încurajând-o să o ia de la capăt la anul: "Agonia înfrângerii. Ne vedem sezonul următor. Ridicați- vă!".

Actorul american Kevin Hart a postat o fotografie cu Tom Brady cu descrierea: "Respect măreția! Felicitări băieți! Incredibil!".

Președintele SUA, Donald Trump, a salutat victoria echipei New England Patriots, postând pe Twitter: "Ce revenire spectaculoasă și ce victorie a patrioților! Brady, Kraft, Belichick sunt cei mai mari câștigători. Wow".

Surse: cbssports.com, billboard.comgossipcop.comnews.com.au

 Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează