SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

VIDEO Conor McGregor s-a dat din nou în spectacol! A sărit să-și bată adversarul la cântarul oficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 15:42

Irlandezul Conor McGregor, 30 de ani, și rusul Khabib Nurmagomedov, 30 de ani, se vor lupta la noapte în Las Vegas, în cea mai așteptată înfruntare din UFC a anului.

La cântarul oficial, McGregor și Nurmagomedov au fost la un pas de a se lua la bătaie, cei doi fiind cu greu potoliți de cei din jur. 

Totul a început după ce McGregor a început să țipe la adversar, s-a îndreptat peste el și l-a lovit cu pumnii peste mâini. În plus, irlandezul a încercat să-l lovească și cu piciorul.

 

26-0
este palmaresul lui Khabib Nurmagomedov

21de victorii are McGregor și 3 înfrângeri

Vezi și: VIDEO + FOTO HAOS total! Conor McGregor a depășit limita înaintea celei mai mari lupte din istoria UFC: "Dacă ai fi coborât, acum ai fi fost mort, iar eu aș fi fost într-o celulă, la închisoare"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
alexandruphm
alexandruphm  •  06 Octombrie 2018, 21:16

Bai astia care va plangeti ca circ ca teatru grotesc. Nu va uitati ma saracilor ca oricum nu intelegeti nimic.

gtn5
gtn5  •  06 Octombrie 2018, 20:28

circ ca sa puna botul fraierii la pariuri,sa creasca raitingul,o sa se tavaleasca de cateva ori,o sa faca balet,lovituri in aer,cateva la corp si gata v-au luat banii.

lenroc
lenroc  •  06 Octombrie 2018, 16:35

Mai bine mă duc la referendum decât să mă uit la teatrul ăsta grotesc

Vezi toate comentariile (5)
Comentează