SPORTURI  »  ALTELE  »  MECI AMICAL

VIDEO Hagi a făcut o superfază în amicalul dintre prietenii lui Stoichkov și cei ai lui Maldini: "Hristo mi-a zis iar de mămăligă"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2016 21:40

Gică Hagi, Popescu și Craioveanu au participat la un meci amical la Sofia între formația lui Stoichkov și echipa lui Maldini.

Actualul tehnician și patron al Viitorului a reușit o fază fantastică. În minutul 22, Hagi a alergat după o minge în marginea terenului și a încercat să paseze balonul din piruetă. 

Nu i-a ieșit ca-n vremurile bune, însă a obținut o aruncare de la margine.

Vezi AICI VIDEO cu faza superbă a lui Hagi

"Sunt fericit pentru Hristo. Mi-am amintit de Gala Hagi. A fost fabulos. M-am întâlnit cu toți de la Barcelona, Galatasaray, din Italia, cu toți cei de la Mondiale, cu Valederama. Perioada noastră o putem folosi ca exemplu pentru a crește generații. Aici a fost istoria fotbalului.

Și Ianis a vrut să vină cu mine să-i vadă, să-i cunoască, să intre într-o lume în care să-l motiveze. A fost emoționat. Și acum mi-a zis Hristo de mămăligă. Dar el e băiat bun. Nu există adrenalină mai mare decât atunci când ți se cântă imnul", a declarat Hagi la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  21 Mai 2016, 09:08

Hahaha.., ce faza de cascadorii rasului :))) Asa ceva fac copii printre blocuri.... Lingusitori ieftini ce sunteti :))))

mvradulescu
mvradulescu  •  21 Mai 2016, 08:24
Postat de ovidiu_3003 pe 21 Mai 2016, 07:28

Hagi a fost un fotbalist mediocru care n a reusit in Vest...

Văd că se afirmă și în Cetatea Băniei un uriaș mediocru (profilat pe comentarii) !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Mai 2016, 07:28

Hagi a fost un fotbalist mediocru care n a reusit in Vest...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează