ALTELE  ·  PATINAJ

VIDEO Imagini incredibile! Fiasco cu țevi sparte și găuri în gheață la show-ul lui Evgeni Plushenko de la Cluj! Multiplul campion olimpic acuză, după ce a căzut: „Parcă era Fontana di Trevi! Aţi văzut vreodată aşa ceva?”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 decembrie 2019 13:12

Rusul Evgeni Plushenko, 37 de ani, multiplul campion olimpic, european și mondial la patinaj, a participat în weekend la spectacolul King of Ice, dar totul s-a transformat într-un dezastru. 

Evenimentul a fost programat în Sala Polivalentă din Cluj, pentru sâmbătă seară, ora 19:30, dar, din cauza unor probleme cu gheața, spectacolul a fost mutat pentru duminică, la ora 09:30. În plus, show-ul a durat doar o oră, nu trei așa cum era programat!

111 leia costat cel mai ieftin bilet la spectacol. Cel mai scump a fost 330

Probleme grave și-n timpul spectacolului 

În timpul spectacolului, Plushenko a avut probleme din cauza gheții, care s-a topit. În timpul unei sărituri, rusul a căzut și a lovit o conductă, iar apa a țâșnit de sub gheață. „Parcă era Fontana di Trevi”, a comentat șocat patinatorul. 

La finalul evenimentului, Plushenko a avut un mesaj dur către organizatori, într-o declarație preluată de Adevărul și de Monitorul de Cluj, care însă nu e găzduită de vreunul dintre conturile oficiale ale campionului pe rețelele de socializare. 

„Astăzi a fost cel mai uimitor spectacol din viaţa mea! Spectacolul trebuia să aibă loc ieri (n.r. sâmbătă), la 19:00, dar la 18:00, gheaţa nu era nici măcar îngheţată: bălţi, tuburi lipite, ar fi imposibil să sari, să patinezi. Nu am văzut niciodată aşa ceva.  

Împreună cu organizatorii, echipa noastră şi-a asumat riscul şi a amânat spectacolul pentru această dimineaţă la 09.30, pentru că seara avem deja spectacol la Budapesta. Sincer, nu mă aşteptam să văd sala plină la un eveniment organizat atât de devreme. Am patinat mai mult de 3.000 de spectacole de-a lungul vieţii mele, dar nu am avut niciodată astfel de probleme cu gheaţa şi nu am patinat niciodată pentru public atât de devreme dimineaţa!  

Gheaţa ne-a dezamăgit oricum. Pe lângă gaura din mijlocul gheţii, pe care toată lumea o înconjura cu grijă, până la sfârşitul spectacolului, gheaţa a început să se topească şi să se crape, dar tot am riscat un sari cu Sanya (n.r fiul de 6 ani al rusului) în final. El a sărit şi a căzut. Am sărit şi eu, am lovit o conductă de apă cu o patină şi s-a întâmplat Fontana di Trevi. Aţi văzut vreodată aşa ceva? Eu, cu siguranţă, nu am văzut! 

Am avut astfel parte de un spectacol de neuitat. Nu-mi pot imagina ce vor face organizatorii cu compania care trebuia să asigure gheaţa, dar spectatorii au vrut să ne sfâşie din cauza amânării spectacolului, iar astăzi, am fost ovaţionaţi în picioare la final! În Europa, oamenilor încă le place patinajul ceea ce este foarte fain! Mulţumesc, Cluj-Napoca, multă dragoste”, ar fi fost mesajul rusului. 

Ulterior, firma Spotlights, care a organizat evenimentul a anunțat că va returna banii celor care nu au putut participa la show-ul mutat duminică. 

Cine e Evgeni Plushenko 

Rusul este unul dintre cei mai mari patinatori din istorie. A câștigat patru medalii la Jocurile Olimpice (2006-aur, 2014-aur la echipe, 2002 și 2010- argint). În plus, are cinci medalii la Campionatele Mondiale și 10 la Campionatele Europene. Cine e manelistul care l-a amenințat cu moartea pe polițistul care l-a amendat că nu purta mască în benzinărie. “Te blestem, să moară familia mea” Reacția polițistului
Libertatea
Comentarii (35)
miguelmike  •  11 Decembrie 2019, 11:57

Bună ziua, Am citit ca Dl.Bergodi,în calitate de gazda este supărat pentru ca a așteptat după Dl.HAGI,la conferința de presă. Păi, să își aducă dumnealui aminte,totuși,după cine a așteptat si să fie onorat pentru asta. Dacă noi nu ne respectăm valorile, uite ca nici alții nu le mai respectă. O fi bine?

persanu  •  11 Decembrie 2019, 11:57

Suntem de râsul lumii domnule. Într-o sală atât de modernă, in niște stadioane atât de moderne nu suntem in stare să facem un gazon calumea sau o gheață calumea. Dacă eram printre primii in Europa la aceste construcții mai ziceam, dar suntem printre ultimii și astfel avem un avantaj (dacă pot spune asta) să învățăm din greșelile altora, doar ca suntem prea plini de noi prea le știm pe toate prea ne descurcam cu toate dar când e timpul sa punem mâna suntem vai si amar.

miguelmike  •  11 Decembrie 2019, 11:56

Bună ziua, Am citit ca Dl.Bergodi,în calitate de gazda este supărat pentru ca a așteptat după Dl.HAGI,la conferința de presă. Păi, să își aducă dumnealui aminte,totuși,după cine a așteptat si să fie onorat pentru asta. Dacă noi nu ne respectăm valorile, uite ca nici alții nu le mai respectă. O fi bine?

Vezi toate comentariile (35 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×