SPORTURI  »  ALTELE  »  CANOTAJ

VIDEO Imagini memorabile! Campioana mondială la canotaj a luat aurul accidentată și a venit într-o emisiune TV în cârje și cu gheață pe picior

Captură 6TV
Captură 6TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 14:34

La Campionatul Mondial de canotaj de la Plovdiv, singura noastră barcă de aur a fost cea de dublu vâsle categorie ușoară, din care fac parte Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă.

Gianina a concurat și a devenit campioană mondială în condițiile în care ar fi trebuit să fie în spital, operată de menisc.

Cu genunchiul făcut praf, Gianina a ales să concureze și a devenit cea mai bună din lume. A două oară la seniori și a cincea oară în carieră.

Povestea a fost dezvăluită în direct la 6 TV, când realizatorul i-a smuls Gianinei punga de gheață pe care sportiva o ținea sub pupitru pentru că genunchiul, operat între timp, îi provoca dureri.

Vezi momentul mai jos

”Sportul nostru nu e doar flori și parfum. Am o problemă la genunchiul drept. Încercând cu domnii doctorii ai lotului să ținem sub control problema, din cauza antrenamentelor dure am ajuns la operație pentru că s-a agravat. M-am operat chiar săptămâna trecută. Acum sunt bine. Încă țin cârjele”, a declarat Gianina Beleagă pentru sursa citată.

”O felicit că a concurat, deși era accidentată. Gianina, trebuie să fim mândri de tine! Mi-aș fi dorit de mult să te felicit și să-ți strâng mâna” Ivan Patzaichin

43582756 727281710966392 5166559208539160576 n 1
Gianina Beleagă în timpul emisiunii

Gianina Beleaga este cunoscută printre colegii ei ca o foarte bună scriitoare. În emisiunea de aseară a povestit cum la dorința mamei, de a face și școală în paralel, după ora stingerii, mergea pe furiș în sala de lectură penttru a continuă cursurile. De la care absența foarte mult. Canotorii stau cam 10 luni pe3 an în cantonament

Emisiunea a fost urmărită și de mama Gianinei, stabilită în Italia. Sportiva de aur spunea cu lacrimi în ochi că se bucură pentru că mama ei a fost pomenită în direct pentru că este singură în străinătate, divorțată, dar fericită pentru fata ei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  12 Octombrie 2018, 16:10

O sportiva adevarata. Si cand te gandesti ca burdihanele de la csa ii dau acelasi salariu ca al ei lui Lacatus, care a reusit un loc 2 la amatori ... Dupa performanta si sacrificiu, deh ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close