SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

VIDEO Istoric, fabulos, Ronnie O'Sullivan! » Demonstraţie de măiestrie şi al 12-lea break maxim din carieră!

foto: bbc.com
foto: bbc.com

Articol de GSP - Publicat luni, 03 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 martie 2014 12:07

Ronnie O'Sullivan s-a impus categoric în finala cu Ding Junhui de la Openul Ţării Galilor, scor 9-3, dar ultimul frame a fost unul istoric.

Cel mai talentat jucător din istoria sportului a venit la masă după ce chinezul a lăsat o bilă roşie pe marginea buzunarului stîng, iar Ronnie nu a mai ratat pînă la final. Breakul maxim nu a fost deloc uşor, mai ales că a trimis o bilă roşie pe mantă cînd a ajuns la 40 de puncte.

VIDEO cu breakul de 147 de puncte reuşit de Ronnie O'Sullivan

Englezul s-a descurcat excelent şi la acea ultimă bilă şi şi-a trecut în palmares al 12-lea break maxim din carieră, depăşindu-l astfel şi pe Stephen Hendry. Cei doi erau la egalitate, fiecare cu 11 breakuri de 147 de puncte.

"Cînd am ajuns la 48 mi-am dat seama că pot face breakul maxim. Am făcut 11 breakuri cu mîna dreapta, aşa că ăsta se consideră cu mîna stîngă.
După ce voi mai scădea, sper ca Ding să domine snookerul. Joacă aşa cum trebuie şi oamenii ar trebui să se bucure", a spus O'Sullivan la final.

Ronnie a cîştigat al 26-lea titlu de puncte din carieră şi este pe 3, sub Stephen Hendry (35) şi Steve Davis (28).

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dash.berlin
dash.berlin  •  13 Martie 2014, 14:26
Postat de mimistoica pe 04 Martie 2014, 13:37

O frumusete de joc cand joaca Ronnie !

Cel mai bun din toate timpurile. Dupa parerea mea este peste Stephen Hendry.

mimistoica
mimistoica  •  04 Martie 2014, 13:37

O frumusete de joc cand joaca Ronnie !

tavi.profesie_dinamovist
tavi.profesie_dinamovist  •  03 Martie 2014, 18:32

Un maestru... Ultima bila rosie a fost magistrala...iar ultima bila neagra executata cu mana stanga a aratat maiestria acestui om. E o placere sa il vezi pe Ronnie O'Sullivan jucand. O legenda vie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează