SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI

VIDEO Luată cu elicopterul! » Accidentare teribilă pentru Lindsey Vonn. Ar putea lipsi aproape un an!

Lindsey Vonn ar putea rata Jocurile Olimpice de la Soci.
Lindsey Vonn ar putea rata Jocurile Olimpice de la Soci.

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 21:01

În prima zi a Campionatelor Mondiale de schi, americanca Lindsey Vonn s-a accidentat grav şi poate lipsi pînă la un an din circuit!

Schioarea americană Lindsey Vonn a suferit o căzătură groaznică în proba de Super G de la Scladming ( Austria), în prima zi a Campionatelor Mondiale.

Dublă campioană mondială, de patru ori cîştigătoare a Cupei Mondiale, Vonn (28 de ani) şi-a pierdut echilibrul într-o săritură şi a aterizat greşit. Schiul din piciorul stîng i-a zburat şi s-a lovit apoi, în căzătură, de una dintre porţile de pe traseu.

Americanca a primit timp de 12 minute îngrijiri medicale pe pîrtie înainte de a fi transportată cu elicopterul la cel mai apropiat spital.
Primele rapoarte medicală indică faptul că Vonn şi-a fracturat tibia la piciorul drept, dar se pare că are probleme şi cu rotula, şi cu ligamentele de la acelaşi genunchi. Vedeta schiului mondial revenise în circuit luna trecută după o pauză de aproape o lună pe care şi-o luase pentru a se recupera pe deplin după o boală interstinală.

Accidentul grav din Austria vine pentru Vonn cu exact un an înainte de Jocurile Olimpice de la Soci (Rusia) din 2014. În funcţie de diagnosticul medicilor, Vonn îşi va putea apăra sau nu titlul olimpic la coborîre, cucerit la Vancouver în 2010.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează