SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

VIDEO Robertson a cîştigat UK Championship! În finală a reuşit şi un break maxim » Reacţia rivalului Ronnie O'Sullivan

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2015 07:46

Neil Robertson şi-a trecut în palmares şi UK Championship 2015 după o finală incitantă cu Liang Wenbo, scor 10-5.

Ultimul act de ieri a fost mult mai echilibrat decît arată scorul, australianul "furîndu-i" multe frameuri mai tînărului său adversar. Deja calificat la Mastersul din ianuarie, Wenbo a fost extrem de relaxat, dar a greşit mai mult decît de obicei, fiind taxat de fostul campion mondial.

Este al doilea turneu important consecutiv cîştigat de Neil, după ce s-a impus şi la Turneul Campionilor într-o finală cu Mark Allen, scor 10-5.

Şi Ronnie O'Sullivan, invitat Eurosport, a comentat succesul: "Neil joacă mult mai pozitiv în ultima perioadă, din acest motiv a cîştigat şi Turneul Campionilor, dar şi UK Championship".

Robertson a reuşit şi un break maxim împotriva lui Wenbo, în jocul 6 al finalei. Citeşte aici mai multe detalii: VIDEO FABULOS! A fost martor la ratarea unui break maxim, iar acum a reuşit un 147 în marea finală!

Australianul a primit şi 150.000 de lire sterline pentru cîştigarea turneului, plus un bonus de 44.000 de lire pentru breakul de 147.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mihai231
mihai231  •  07 Decembrie 2015, 17:43

premiile trebuie sa creasca.....altfel nu vor fi atrasi viitori campioni spre acest sport..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează