SPORTURI  »  ALTELE  »  UK CHAMPIONSHIP

VIDEO FABULOS! A fost martor la ratarea unui break maxim, iar acum a reuşit un 147 în marea finală!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2015 19:52

Neil Robertson a reuşit în sesiunea de după-amiază a finalei de la UK Championship, încheiată 5-3, un break maxim, de 147 de puncte, adică cea mai dificilă performanţă în snooker.

 Fostul campion mondial a reuşit o lovitură excelentă de siguranță în jocul 6 al finalei cu Liang Wenbo, iar chinezul nu a răspuns pe măsură. I-a lăsat o bilă la un buzunar de colţ şi de aici a început cursa spre 147.

A mers pe combinaţia bilă roşie - bilă neagră de 15 ori, a trecut peste toate loviturile grele, dar nu a rămas excelent la bila albastră. Australianul a reuşit însă două lovituri excelente la bilele roz şi neagră pentru primul break maxim al turneului.

Robertson a fost martor şi la încercarea lui Thepchaiya Un-Nooh la mijlocul săptămînii cînd tailandezul a ratat chiar bila neagră, cea pentru 147 de puncte.

 Pentru Neil acesta este al treilea break maxim din carieră, performanţă pentru care va fi recompensat cu 44.000 de lire sterline.

VIDEO cu breakul maxim reuşit de Neil Robertson

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
890765700946064
Daniel Jean B  •  07 Decembrie 2015, 01:48

Alooo***abtineti-va nene,sau se uita ca exact acum 15 ani v-ati facut de ras pe tot mapamondul cu acel inegalabil 4-5 cu Foresta?Uite ca eu nu m-am uitat nici la Steaua-Craiova,nici la snooker,ci am (re)vazut de n ori acea ''capodopera''! Daca suspinati dupa acel meci,uite aici : ***si sa nu uit : nici acum nu's hotarat,sa tin momente de reculegere sau sa 'sarbatoresc nunta de cristal',ca deh,au trecut EXACT 15 ani;)))?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andinamodrei
andinamodrei  •  06 Decembrie 2015, 21:20

?????? Adică ați urmărit voi meciul ăsta ? Ați ratat voi un vânt de-a lui reghe sa vedeți un break maxim ? Sigur ați copiat articolul ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează