SPORTURI  »  ALTELE  »  

VIDEO și FOTO Tyson de România, debut de senzație: „O să mai auziți de mine, nu mă opresc până nu ies campion mondial!”

foto: Dynamite Fighting Show +3   FOTO
foto: Dynamite Fighting Show

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 17:12

Noua senzație din sportul de contact românesc, Ștefan Lătescu, supranumit „Tyson de România” și-a făcut cu succes și debutul în kickboxul profesionist, la numai 18 ani, reușind să își învingă adversarul prin KO în prima repriză.

După ce în urmă cu o lună a cucerit titlul național în boxul olimpic la seniori, devenind cel mai tânăr campion la categoria grea din istorie, sportivul de la Scorpions Iași a făcut ravagii și în ringul de kickbox.

La primul său meci la profesioniști, Ștefan Lătescu l-a trimis de trei ori la podea pe Eugen Mailat în gala Dynamite Fighting Show de la Arad. Mailat venea după ce îl învinsese în decembrie pe gigantul Tomas Czerwinski. 

"Nu e cel mai rapid KO al meu, am avut chiar și în patru secunde când am fost la juniori. Am un vis și lupt pentru el în fiecare secundă. O să mai auziți de mine, nu mă opresc până nu ies campion mondial în box și kickbox", a afirmat Lătescu imediat după victoria de la Arad. 

Cu patru titluri consecutive la juniori în boxul olimpic, Ștefan Lătescu a câștigat anul trecut Cupa Tellur la kickboxing, obținând o bursă pentru a participa la Campionatele Mondiale ISKA. Acolo, sportivul antrenat de Mihai Constantin și-a făcut KO adversarii, aducând aurul pentru România.

Citește și:

Tyson al României! Ștefan Lătescu a devenit campion al greilor la box la numai 18 ani și se pregătește de debut sub comanda lui Moroșanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
427951077389201
Mihai Tanase  •  14 Martie 2020, 10:06

Pe nenea ăla Mailat trebuia să-l cheme Maigros ,că arată că vechii bucătari .

forzzainter
forzzainter  •  14 Martie 2020, 08:23

Tyson de Romania este Raul Catinas, amatorilor!

ovidiu2019
ovidiu2019  •  13 Martie 2020, 19:19
Postat de davveire pe 13 Martie 2020, 18:14

daca si Mailat asta este sportiv eu sunt Mister Olimpia ! curg suncile pe el ca si pe fata Prodancei ...

Si pe Andy Ruiz curgeau suncile si l-a facut KO pe Joshua. Oricum tanarul talent debuta...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează