SPORTURI  »  ALTELE  »  TALERE

Vlad Ghețu, 4 din 4 » Vrea să meargă la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Vlad Ghețu a continuat să confirme, doborând recorduri interne la categorii de vârstă mult peste a lui.
Vlad Ghețu a continuat să confirme, doborând recorduri interne la categorii de vârstă mult peste a lui.

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 16:05 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 18:37

Încă junior, Vlad Ghețu, sportivul de la Steaua, continuă să domine proba de talere seniori în campionatul intern, unde a bifat o nouă victorie de etapă. Obiectivul său este însă calificarea la JO de la Tokyo, de anul viitor

Gazeta sporturilor l-a descoperit la vârsta de 12 ani, când era un mic miracol. De atunci, Vlad Ghețu a continuat să confirme, doborând recorduri interne la categorii de vârstă mult peste a lui. Acum, la 19 ani (ultimul an de juniorat) domină net competițiile de seniori, el fiind campion național în ultimii 3 ani. În acest acest week-end Vlad și-a adjudecat și cea de-a 4-a etapă de campionat, de la Baia Mare, cu un punctaj de 122 de puncte (din 125 ), după ce și le câștigase și pe precedentele 3. Între timp a ieșit primul și la Trofeul Carpați (116 puncte), egalându-și recordul național la seniori în finala de 6 (56 de puncte din 60). 

„Visul meu cel mare ar fi să ajung la JO de la Tokyo. De la anul voi fi senior și am o șansă la Campionatele Europene, unde mai sunt disponibile două locuri cotă pentru Olimpiadă. dacă trag 122 ca la ultima etapă de campionat, am șanse mari să prind finala. Sper să reușesc”, a spus Vlad Ghețu. Sportiv la CSA Steaua, el e și student în anul 2 la ASE, la Relații Economice Internaționale.

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

CSA Steaua și-a aflat adversarele din barajul pentru Liga 3! Când se joacă meciurile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează