SPORTURI  »  ALTELE  »  VIOLENȚĂ DOMESTICĂ

VIDEO Scene șocante în SUA! Fostul jucător, ambasador al sportului, își bate cu bestialitate iubita, în fața copilului de 5 luni! » Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Zac Stacy, fost jucător de fotbal american, și-a bătut cu bestialitate fosta iubită, Kristin Evans
Zac Stacy, fost jucător de fotbal american, și-a bătut cu bestialitate fosta iubită, Kristin Evans

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 23:10 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 00:42

Zac Stacy (30 ani), fost jucător de fotbal american și ambasador al sportului la nivel juvenil, e în mijlocul unui uriaș scandal în Statele Unite. Pe internet au început să circule imagini de o violență rară, în care fostul fundaș al lui New York Jets își lovește cu brutalitate fosta iubită, într-o scenă petrecută chiar în fața fiului lor în vârstă de 5 luni.

Imagini de o violență rară în SUA. Zac Stacy, fost jucător de fotbal american, o lovește cu bestialitate pe Kristin Evans, fosta lui iubită.

Scenele șocante s-au petrecut sâmbătă noaptea, în jurul orei 2:00. 

În imaginile publicate pe Twitter, Zac Stacy o lovește cu palma și cu pumnul de două ori pe femeia aflată în fața lui și o doboară pe canapea, lângă fiul lor de 5 luni, care începe să plângă. Apoi, o smulge de pe canapea și o aruncă într-un televizor. Agresorul nu se oprește aici. În timp ce femeia căzută la podea îl imploră: „Zac, ascultă! Te rog, te rog!”, o lovește din nou, apoi o ridică și o aruncă peste premergătorul copilului.

Înainte de a ieși val-vârtej din casă, Stacy îi strigă fiului său „Te iubesc”, plecând apoi înainte ca fosta soție să sune la poliție. Filmarea se încheie cu Kristin apucând să spună, în stare de șoc, „Doamne, Dumnezeule!”.

Fostul running-back al celor de la Jets este căutat acum de autorități. 

VIDEO. Zac Stacy își bate cu bestialitate fosta iubită. Atenție, imagini violente, cu puternic impact emoțional!

Polițiștii din Florida au emis un mandat pentru arestarea lui Zac Stacy, dar deocamdată nu au reușit să-l găsească pe jucătorul de fotbal american în vârstă de 30 de ani. Se bănuiește că acesta se ascunde în zona Nashville, statul Tennessee. 

Stacy a reușit să fugă deoarece poliția a emis mandat pe numele său abia la 4 zile după actul de violență. 

Zac Stacy, fost jucător de fotbal american, și-a bătut cu bestialitate fosta iubită

Scene șocante în SUA! Fostul jucător, ambasador al sportului, își bate cu bestialitate iubita, în fața copilului de 5 luni! » Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!
Zac Stacy și fosta iubită, Kristin Evans

În ordinul de restricție emis pe numele sportivului, femeia spune că Stacy o abuza încă de când era însărcinată cu fiul acestuia, iar atacurile au escaladat ca amploare. „Nu o să se oprească. Mă va omorî și se va simți justificat să facă asta”, a scris femeia, conform Daily Mail.

Fosta parteneră a americanului a mai dezvăluit că Zac Stacy „a fost internat voluntar pentru tratarea unei boli mintale” în martie 2021 și că acesta lua medicamente pentru a-și ține afecțiunea sub control.

Scene șocante în SUA! Fostul jucător, ambasador al sportului, își bate cu bestialitate iubita, în fața copilului de 5 luni! » Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!
Zac Stacy / Sursă foto: Imago Images

Jucătorii din NFL, scandalizați după apariția videoclipului cu Zac Stacy: „Să fie aruncat în spatele gratiilor!”

La vederea imaginilor, mai mulți jucători din NFL au scris pe rețelele de socializare că Zac Stacy ar trebui să fie arestat de urgență: „Să fie aruncat în spatele gratiilor!”, a postat Davante Adams, vedeta lui Green Bay Packers. Chris Long, fost coleg cu Zac Stacy, a reacționat la rândul său: „Mi-a întos stomacul pe dos!”.

Primele măsuri împotriva lui Zac Stacy 

Conform TMZ Sports, Zac Stacy, care era ambasador al fotbalului american în State, își pierde o colaborare importantă, cei de la TransPerfect Music City Bowl anunțând deja că rup legăturile cu Stacy. Acesta urma să apară în Bowl-ul de pe 30 decembrie, în calitate de promotor al fotbalului la nivel juvenil. 

Vezi și:

VIDEO Scandal în Liga 4 București, dezvăluit de Lorena Balaci » Nereguli în serie și un gest barbar: „Am identificat «smardoiul»”

Ce posturi TV cumpără drepturile pentru Premier League » Începând din 2022, Eurosport pierde campionatul de top al Angliei!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (60)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  19 Noiembrie 2021, 22:06
Postat de catalin.palcu pe 19 Noiembrie 2021, 09:47

asa e. cand citesti ce scrie lumea pe aici sub protectia anonimatului ne arata f bine unde sutem ca tara. jumate din barbati invatati din familie sau au ajuns ei la concluzia ca toate femeile sunt ***, proaste samd si oricum si-o merita cand sunt abuzate. culmea ca multi din ei au surori, iubite, neveste, amante, fiice, nepoate samd, mame sigur avem toti.

Absolut corect ce spui. Vai lume.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  19 Noiembrie 2021, 22:04
Postat de Marian Manolache pe 19 Noiembrie 2021, 11:03

Multi "macho" de tastatura. Iti dai seama,dupa comenturi,ca asa se poarta si ei in viata...se cred "macho" jignind sau lovind o femeie. Nu sunt altceva decat niste lasi. Chiar si virtual. Iar astia modereaza cuvinte uzuale care arata adevarul. Cand unii scriu aici tot felul de mizerii nu sunt moderati,de ce?Ptr ca gandesc la fel. Parerea mea.

Este trist ce spui dar din pacate adevarat. Pe lingă ca sint lasi, indivizii astia de scriu anomalii au si un grad foarte scazut al educatiei. Atit academic cit si civic.

1600983216826314
Victor Badescu  •  19 Noiembrie 2021, 21:00

***! ***. ***... ***! ***? ***!!! ***! ***? *** ... ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Close