GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DREPTURI TV

UPDATE Anunț oficial: unde se vede Premier League din 2022 » Eurosport a pierdut campionatul!

Premier League, pe Digi Sport și Look Sport
Premier League, pe Digi Sport și Look Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 20:00 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 20:02

Posturile Digi Sport și Look Sport au achiziționat drepturile de televizare pentru cel mai tare campionat de fotbal al lumii, Premier League. Eurosport, postul care a difuzat în exclusivitate meciurile din Premier League în ultimii ani, a pierdut astfel monopolul asupra partidelor din Insulă.

UPDATE, 15 decembrie. Premier League, pe Digi Sport și Look Sport 

În această seară, în jurul orei 19:50, Digi Sport și Look Sport au anunțat în același timp că vor transmite meciurile din Premier League pentru următoarele 3 sezoane, perioada 2022-2025!

Știrea inițială

Începând cu sezonul 2022/2023, meciurile din Premier League, poate cel mai spectaculos campionat de fotbal al lumii, vor fi transmise de posturile Digi Sport și Look Sport. 

Premier League ajunge la Digi Sport și Look Sport!

În ultimii ani, Eurosport a avut exclusivitate asupra meciurilor din Premier League, după ce într-o perioadă meciurile de duminică erau transmise de Telekom Sport. Acum, Eurosport se va axa pe competițiile din tenis și ciclism, dar și sporturile de iarnă.

În cazul difuzării meciurilor din Premier League, Look Sport va sublicenția de la grupul Digi.

Digi Sport și Look Sport transmit și cele mai tari meciuri din celelalte 4 campionate de vârf din Europa, La Liga (Spania), Bundesliga (Germania), Serie A (Italia) și Ligue 1 (Franța), dar și partidele din cea mai importantă competiție inter-cluburi, UEFA Champions League. 

Singurele competiții de vârf inter-cluburi pentru care cele două grupuri nu dețin drepturile de televizare sunt Europa League și Europa Conference League, competiții ale căror meciuri sunt difuzate de posturile Pro. 

Ar putea să apară Digi Sport 5 

Digi ia în calcul să deschidă al 5-lea canal sportiv, DigiSport 5, pe care să fie difuzate în special competiții diferite de fotbal sau meciuri mai puțin atractive din sportul rege.

În 2019, într-un studiu realizat de SES ASTRA România, 43% dintre românii chestionați au spus că urmăresc sport atunci când se uită la TV, acesta fiind între primele 4-5 preferințe, după știri (82%), filme (71%), documentare (57%) și emisiunile de entertainment (57%).

Citește mai multe știri din zona media: 

Gazeta Sporturilor publică azi o ediție specială: Nadia la 60 de ani! 8 pagini de colecție pentru „Zeița de la Montreal”

TVR e paralizat: „Nu putem plăti nimic, anulăm deplasările” » Informații din interior și ce se întâmplă cu secția Sport: „E foarte grav”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
bridges
bridges  •  15 Decembrie 2021, 23:37

Pe undeva e pacat ca preia Digi campionatul Nr. 1 din lume. N-au comentatori, in afara de Andrei Niculescu restul abia fac față la Liga 1. Cititori de statistici, plictisitori, fără haz, turuie tot timpul aiureli, n-ai o secundă de pauză să nu-i mai auzi. Concluzia, e bine că Premier se vede undeva, e prost că in acel loc n-au comentatori pentru acest nivel, doar dacă-i aduce pe cei de la Eurosport ar putea-o rezolva.

balotelli
balotelli  •  15 Decembrie 2021, 23:19

Veste buna pentru abonații Telekom, de unde canalele Eurosport au fost scoase din grila de vreo doi ani. Vor putea urmări pe Look meciuri din Premier League. Sigur, nu opțiunea 1, dar decât deloc...

rocky5
rocky5  •  15 Decembrie 2021, 23:06
Postat de Radu Ionut pe 14 Decembrie 2021, 13:31

Daca ești pe digi vezi ca la anul sunt șanse de 99.99% să iasă complet pachetul Discovery din grila tv digi Adică papa Eurosport si restul canalelor Discovery

Visezi tu pachete Discovery, e doar un canal, mare și lat în grila Digi! Iar Eurosport 2, nu știu pe nimeni sa-l urmărească! Am dat eu acum și sunt sărituri cu schiurile, o reluare!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează