SPORTURI  »  ATLETISM  »  NEBUNIE LA CHICAGO

A născut la 7 ore după Maratonul de la Chicago » A fugit 42,195 km, deşi era însărcinată în 39 de săptămîni

Amber Miller a născut o fetiţă de 3,5 kilograme Sursa: daily herald
Amber Miller a născut o fetiţă de 3,5 kilograme Sursa: daily herald

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 11 octombrie 2011 10:29

Inconştienţă sau mult prea îndrăgostită de alergare? Aceasta este întrebarea care poate fi pusă după ce Amber Miller, o americancă în vârstă de 27 de ani a născut o fetiţă, June, la şapte ore după ce a fugit la maratonul de la Chicago, a anunţat Daily Herald.

"A fost cea mai lungă zi din viaţa mea. Sunt încîntată, dar foarte obosită. La câteva minute după ce am încheiat cursa, contracţiile au fost mai puternice decît de obciei şi am înţeles ce se întîmplă. Cînd au devenit regulate, am luat un sandviş şi am plecat la spital", a declarat, citată de mediafax, Amber Miller, care era însărcinată în 39 de săptămîni. O sarcină este considerată dusă la termen cînd atinge 40 de săptămîni.

Amber Miller, care participa la al optulea maraton, a primit autorizaţia de la medicul său pentru a participa la cursă, condiţia fiind însă să alterneze între marş şi alergare.

Miller a încheiat cei 42,195 km în 6 ore şi 25 de minute. Fetiţa sa s-a născut şapte ore mai tîrziu şi a avut 3,5 kilograme.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
boeru_cornel
boeru_cornel  •  11 Octombrie 2011, 16:25

Cred ca e o mare eroare ! Cum adica a alergat maratonul in 39 de saptamani ???!!! Pai asta inseamna aproape 10 luni fratilor !!!! Cred ca ati innebunit !!!

van_daame
van_daame  •  11 Octombrie 2011, 13:05

HAHAHAHAHAHAHAHA, chiar nu-si da nimeni seama cat de subtire e stirea asta? :)) Cum sa aibe femeia 9 luni si 3 saptamani de sarcina si astia sa ne zica ca o sarcina este completa la 10 luni :)) HAHAHAHAHAHAHAHAHA

reddnex
reddnex  •  11 Octombrie 2011, 11:37

pai vroia sa nasca si asa era o metoda buna sa-si provoace nasterea........)))))))...nu e proasta...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează