SPORTURI  »  ATLETISM  »  RECORD NEGATIV

Doar trei românce la CM de sală!

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

FRA a anunţat luni că delegaţia României pentru Campionatele Mondiale de sală de la Doha va fi compusă din şase persoane, dintre care doar trei sînt sportive. România va avea ca obiectiv la CM, competiţie ce se va desfăşura în perioada 12-14 martie, prezenţa în finale a două sau trei sportive.


Cele trei atlete sînt: Adelina Gavrilă (triplusalt), Ancuţa Bobocel (1.500 şi 3.000 de metri) şi Anca Heltne (aruncarea greutăţii, foto), acestea fiind singurele care au reuşit să îndeplinească baremul impus de IAAF. Delegaţia va fi condusă de vicepreşedintele FRA, Gabriela Szabo.


Este, de departe, cea mai slabă reprezentare a României la o ediţie a CM de sală din istoria competiţiei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  02 Martie 2010, 14:44

Si asta e doar inceputul . va fi mai rau pe viitor . doar ancuta este de viitor, ca restul au deja o varsta . bafta tuturor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează