ATLETISM  ·  MONDEN

FOTO „Cea mai sexy atletă din lume”, Alica Schmidt, revine la antrenamente după ce a stat în carantină peste o lună

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 14:29

Alica Schmidt, tânăra în vârstă de 21 de ani considerată „cea mai sexy atletă din lume”, și-a reluat antrenamentele după ce a stat peste o lună în carantină. 

În Germania, țara din care e Alica, restricțiile s-au relaxat, așa că sportivii au putut să revină la stilul lor de viață, bazat pe antrenamente. Printre aceștia e și tânăra care era calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

„Sunt așa fericită să mă pot antrena din nou pe un stadion, chiar dacă vremea nu a fost așa bună pentru un antrenament. Sper ca luni să revin pentru un nou antrenament”, a spus Alica, conform thesun.co.uk. 

Alica Schmidt a fost intitulată „cea mai sexy atletă din lume” de revista australiană Busted Coverage, titulatură care a fost preluată ulterior și de alte publicații. 

+24 FOTO

Citește și alte știri mondene:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
blatistudinovidiu  •  03 Mai 2020, 17:55

S a autoizolat bai pescarilor... in carantina te bagă autoritățile...

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1