SPORTURI  »  ATLETISM  »  CAZ DOPAJ

SUA pierde aurul obţinut la ştafetă la JO 2004!

crystal
crystal

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Federaţia Internaţională de Atletism a anunţat printr-un comunicat de presă că medalia de aur obţinută de ştafeta de 4x400 m care a participat la Jocurile Olimpice din 2004 le va fi retrasă.

Crystal Cox care a luat startul în calificări, a fost depistată pozitiv şi a fost suspendată pentru o durată de patru ani, atleta fiind implicată în cazul BALCO. Americanca îşi va pierde rezultatele şi medaliile obţinute din anul 2001 pînă în prezent.

Din ştafeta Statelor Unite au făcut parte DeeDee Trotter, Monique Henderson, Sanya Richards, Monique Hennagan, Crystal Cox şi Moushaumi Robinson.

În aceste condiţii, Rusia a devenit noua campioană olimpică, podiumul fiind completat de Jamaica şi Marea Britanie.

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  19 Martie 2010, 17:04

iar Romania locul 5 asta n-ati stiut ,ce fel de ziaristi sunteti ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează