SPORTURI  »  ATLETISM  »  CORONAVIRUS

Usain Bolt, depistat pozitiv cu COVID-19 » Un star din fotbalul mondial a petrecut alături de atlet în urmă cu câteva zile

Usain Bolt // foto: Guliver/gettyimages
Usain Bolt // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 15:15 / Actualizat marti, 25 august 2020 15:17

Atletul Usain Bolt, 34 de ani, a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Bolt, medaliat olimpic de 8 ori, a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. Acesta se află în izolare acasă, în Jamaica, după ce săptămâna trecută a organizat o petrecere aniversară, cu ocazia împlinirii a 34 de ani, informează CNBC.

Ministrul Sănătății din Jamaica a confirmat luni faptul că rezultatul testului efectuat de Bolt a fost pozitiv, asta după ce atletul a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care a anunțat că încă nu cunoaște rezultatul.

„Pentru a fi sigur, am intrat în autoizolare și am lăsat-o mai moale”, a spus Bolt, care a avut un mesaj pentru fanii săi: „Rămâneți în siguranță, oamenii mei”.

Bolt: „Cea mai tare petrecere aniversară”

Săptămâna trecută, vineri, Bolt a organizat o petrecere aniversară la care au participat persoane cunoscute din lumea fotbalului, precum Raheem Sterling de la Manchester City și Leon Bailey, jamaicanul de la Bayer Leverkusen.

După ce a efectuat testul pentru coronavirus, Bolt a îndemnat persoanele care au participat la petrecere să se izoleze. Potrivit Sky Sports, Sterling a efectuat deja un test pentru coronavirus, iar rezultatul a fost negativ. Ceea ce înseamnă că acesta ar putea face parte din lotul Angliei pentru meciurile din Nations League care vor avea loc la începutul lui septembrie.

Mai multe știri de actualitate:

Eliberat, în sfârșit! Ronaldinho scapă după cinci luni din arestul domiciliar

Noi reguli pentru convocările la națională » Când pot cluburile să nu dea drumul jucătorilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează