SPORTURI  »  AUTO  »  RALIUL TRANSILVANIEI

Accident în Raliul Transilvaniei! Mașina a ieșit în decor, lovind un copac

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 18:58 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 19:13

Echipajul cu numărul 13, format din Eugen Cărăgui și Robert Fus, a fost implicat într-un accident în timpul probei speciale cu numărul 5 de la Raliul Transilvaniei. 

UPDATE

Eugen Caragui a fost supus unor investigații amănunțite. Medicii au stabilit că nu există niciun fel de leziuni interne sau externe, dar i se recomandă repaus în următoarea perioadă. Vertebra D5 este tasată de la impact. Tot azi va fi examinat neurologic, iar ulterior va fi externat.

UPDATE

Eugen Caragui a fost transportat la spital, unde continuă investigațiile, având doar o problemă costală. Robert Fus nu a mai avut nevoie de intervenția ambulanței, deplasându-se singur spre parcul service.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pe poziția cu numărul 18 înaintea probei, mașina de concurs în care se aflau cei doi a ieșit în decor, lovind un copac. Ambii sportivi sunt conștienți și în afara oricărui pericol de agravare a stării de sănătate, acuzând doar dureri la nivelul toracelui, însă au fost transportați la spital cu o ambulanță B1 Smurd cu medic pentru investigații suplimentare. 

Probele cu numărul 5 și 6 au fost anulate în urma incidentului, iar raliul va continua cu proba 7, de pe Dângău.

FOTO Larisa Iordache, experiență inedită! A fost copilot pentru campionul mondial Simone Tempestini

Playtech: BOMBĂ! Ilie Năstase îl face praf pe Klaus Iohannis! HALUCINANT ce i-a zis


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează