SPORTURI  »  AUTO  »  NASCAR

ATENȚIE, imagini de o violență rară Scene revoltătoare la o cursă NASCAR! Un pilot a sărit cu pumnii pe un adversar: „Mi-a lovit mașina așa că l-am bătut la fel ca Mike Tyson”

Bătaie NASCAR 
foto: captură Youtube
Bătaie NASCAR foto: captură Youtube

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 16:02 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 17:05

Cursa NASCAR din Martinsville s-a încheiat cu o serie de accidente. În timpul unui tur, pilotul Andrew Grady a ieșit din cursă după un accident cu Davey Callihan. La câteva secunde, Andrew Grady a ieșit din mașină și a început să-i împartă pumni prin geamul deschis al mașinii lui Davey Callihan.

Pe imaginile filmate de organizatori se poate observa cum Andrew Grady a ieșit imediat din mașină și s-a dus glonț la Davey Callihan pentru a-l snopi în bătaie. Ulterior, mai multe persoane au intervenit și l-au luat cu greu pe sus pe Grady.

Triplă istorică pentru Ancuța Bodnar și Simona Radiș » Performanța uriașă realizată după ce au devenit campioane mondiale
CANOTAJ
Triplă istorică pentru Ancuța Bodnar și Simona Radiș » Performanța uriașă realizată după ce au devenit campioane mondiale

Andrew Grady despre incidentul din timpul cursei: „El mi-a lovit mașina așa că l-am bătut la fel ca Mike Tyson”

La finalul cursei, Andrew Grady a oferit mai multe declarații în care l-a taxat pe Davey Callihan, pilotul cu care a intrat în coliziune.

„El mi-a lovit mașina așa că l-am bătut la fel ca Mike Tyson. La sfârșitul zilei am fost foarte buni, mașina a fost foarte rapidă. Totuși, este acest prost care nu știe să conducă un model vechi de mașină, nu știe să conducă nici o mașină de tuns iarba”, a spus Andrew Grady, potrivit Racingnews365.

Video cu momentul scandalos de la NASCAR

Citește și alte știri:

S-au temut de fractură nazală! Cristiano Ronaldo a aflat verdictul înaintea finalei cu Spania

Real Madrid este interesată de un fundaș important din Serie A! Fotbalistul care ar putea ajunge pe „Santiago Bernabeu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
wheelwright
wheelwright  •  25 Septembrie 2022, 19:48

Pai articolul asta are logica sa il postati, nu si cu aia doi ce s-au despartit si se bat in fata portii. Asa-s americanii, mai liberi la nervi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează