SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Briatore sustine ca experienta il va ajuta pe Alonso sa castige titlul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2007 00:00

NewsIn / Proprietarul echipei Renault, italianul Flavio Briatore, a declarat ca experienta pe care o are dublul campion mondial Fernando Alonso il va ajuta sa castige un nou titlu in fata colegului sau de la McLaren, Lewis Hamilton, informeaza editia online de miercuri a BBC.

"Liderul simte cea mai mare presiune, iar eu cred ca Fernando este favorit. Are mai multa experienta, a mai fost in aceasta situatie, a fost mai rapid in Brazilia, unde este un circuit dificil", a declarat proprietarul lui Renault, Flavio Briatore. El este fostul sef al lui Alonso, care a castigat cele doua titluri de campion pe vremea cand era pilotul lui Renault, iar presa a scris de curand ca pilotul spaniol va reveni la fosta sa echipa. "Daca Alonso nu va avea echipa la finalul sezonului, vom fi incantati sa-l primim inapoi", a afirmat Briatore.

Hamilton avea un avans de 12 puncte in urma cu doua curse, cand a castigat Marele Premiu al Japoniei, dar dupa abandonul din China, Alonso s-a apropiat pana la patru puncte, iar finlandezul Kimi Raikkonen are cu sapte puncte mai putin.

Federatia Internationala de Automobilism (FIA) a numit un oficial pentru a supraveghea ca echipa McLaren sa trateze identic ambii piloti, pentru a nu influenta lupta pentru castigarea tilului de campion mondial.

Ultima cursa a sezonului 2007 va avea loc in Brazilia, la data de 21 octombrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează