SPORTURI  »  AUTO  »  SCANDAL

Cădere abruptă pe bursă a acțiunilor Renault » Pierderi de 6 miliarde de euro pentru francezi! Ce investigație este in desfășurare

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 15:09

Acțiunile Renault au scăzut azi cu 20%, după ce mai mulți agenți antifraudă ai Ministerului Economiei au confiscat computere de la birourile companiei.

Confiscările au fost făcute în cadrul unei posibile investigații privind testele pentru emisiile automobilelor, anunță MediafaxDupă scăderea acțiunilor, la 72,98 de euro pe unitate, Renault a avut pierderi de 6 miliarde de euro. 

Această investigație este asemănătoare cu cea în care este implicată firma Volkswagen, suspectată că a modificat computerele de bord ale mașinilor, pentru a afișa valori mai mici ale emisilor.

Autoritățile franceze investighează dacă Volkswagen a fraudat testele privind normele de emisii și a declarat că va extinde investigația și la alți producători, printre care Renault și Peugeot.

În plus, autoritatea franceză pentru mediu a început testarea vehiculelor, pentru a vedea dacă sînt diferențe între testele de laborator și cele în condiții reale. Grupul Renault deține pachetul majoritar al fabricii Dacia, de la Mioveni, și neagă acuzațiile.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a spus ADEVĂRUL! Prima reacție despre divorțul de Reghecampf


Comentarii (6)
1113696155331402
Marius Popescu  •  14 Ianuarie 2016, 18:57
Postat de fangigi pe 14 Ianuarie 2016, 17:58

Sa dea! Ei si cu macaronarii fac cele mai proaste masini! Apropos de macaronari, grupul fiat-chrysler e in rahat pana in gat raportand la vanzari sume umflate ca pe vremea CAP-eurilor!

Mai Meseriașilor de unde știți voi atât de multe despre Renault și Fiat,dacă Renault sunt așa slabi la motoare de ce modelele Mercedes a clase sun echipate cu motoare Renault,de 1,6 dCi 130 ch ?Si mai ușor cu tehnologia Renault ca va depășește si pana acum nu sa dovedit nimic,așteptăm ancheta si vom vedea.

fangigi
fangigi  •  14 Ianuarie 2016, 17:58
Postat de ovidiu_3003 pe 14 Ianuarie 2016, 15:45

...sper sa dea faliment ...

Sa dea! Ei si cu macaronarii fac cele mai proaste masini! Apropos de macaronari, grupul fiat-chrysler e in rahat pana in gat raportand la vanzari sume umflate ca pe vremea CAP-eurilor!

athelstan
athelstan  •  14 Ianuarie 2016, 16:44

...fumul pe care-l scot motoarele 1.5 dci nu miroase a euro5 ... pute la fel de urat ca *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează