SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Fernando Alonso a scăpat teafăr » Pilotul de Formula 1 nu a suferit nici o leziune în urma accidentului de la Barcelona

Articol de - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 00:06

Noul pilot al echipei McLaren a pierdut inexplicabil controlul volanului şi a intrat direct în parapet, investigaţiile medicale amănunţite nedescoperind, din fericire, nici o leziune.

În ultima zi de teste de la Barcelona, Fernando Alonso a suferit un accident care a speriat pe toată lumea. Pilotul echipei McLaren a pierdut controlul volanului şi a intrat direct în parapetul din interiorul virajului patru.

Sebastian Vettel (Ferrari) se afla chiar în spatele ibericului şi a povestit ce a văzut. "Nu avea viteză mare, maximum 150 km/h. A fost ciudat pentru că a intrat direct în zid", a declarat germanul.

Alonso a ieşit zdruncinat după impact, conştient fiind, dar avînd nevoie de ajutor pentru a ieşi din monopost. Spaniolul a vorbit cu echipa medicală şi a fost dus la Centrul Medical al circuitului pentru primele evaluări.

Imediat, noul pilot McLaren a fost transportat la un spital din Barcelona pentru investigaţii amănunţite, inclusiv tomograful computerizat. Din fericire, nu s-au descoperit nici un fel de leziuni.

Deocamdată nu se cunoaşte motivul care a provocat acest accident, mai mult ca sigur fiind însă vorba de o defecţiune a monopostului, inginerii Honda confruntîndu-se în Spania, zilele trecute, cu mai multe probleme la sistemul de propulsie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează