SPORTURI  »  AUTO  »  

FIA explica de ce nu a sanctionat echipa Renault

Articol de - Publicat sambata, 08 decembrie 2007 00:00

Federatia Internationala de Automobilism (FIA) a publicat, vineri, o ampla explicatie privind decizia sa de a nu sanctiona echipa de Formula 1 Renault in cazul scandalului de spionaj in care a fost implicata alaturi de teamul britanic McLaren, anunta apropo.ro.

FIA a precizat ca nu a sanctionat echipa Renault deoarece inginerii sai nu au vazut decat patru schite confidentiale de monoposturi, pe care nu le-au putut folosi, insa, in interesul team-ului lor. FIA a explicat că atitudinea foarte cooperativă a Renault şi a lui Phil Mackereth, inginer care în septembrie 2006 a plecat de la McLaren la Renault, i-a impresionat favorabil.

Consiliul Mondial al FIA a decis, joi, in urma unei sedinte extraordinare ce a avut loc la Monte Carlo, sa nu sanctioneze echipa de Formula 1 Renault in cazul scandalului de spionaj, in ciuda faptului ca echipa franceza a fost gasita vinovata de incalcarea articolului 151c din Codul Sportiv International, prin detinerea de informatii tehnice secrete de la rivalii de la McLaren Mercedes.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează