SPORTURI  »  AUTO  »  INEDIT

GALERIE FOTO 10 sportivi de top din Cluj au experimentat senzaţii unice într-o masina de curse alături de piloţii Napoca Rally Academy

Mario Felgueiras (CFR Cluj) si Bogdan Marisca +8   FOTO
Mario Felgueiras (CFR Cluj) si Bogdan Marisca

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 16 mai 2014 11:49

Zece dintre sportivii de top din Cluj Napoca au renunţat, pentru o zi, la antrenamentele specifice sportului pe care-l practică pentru o sesiune de antrenamente alături de piloţii echipei Napoca Rally Academy, campioană în ERC Production Cup.
Jucatorii echipei CFR Cluj fundasul Ionuţ Rada şi portarul Mario Felgueiras, vicecampiona nationala la judo Corina Caprioriu şi colega ei campionă europeană la tineret Loredana Ohai, multipla campionă naţională la lupte libere Ana-Maria Paval, rugbystii Nicu Manolachi şi Cristian Murgoci de la Universitatea Cluj, voleibalistele Raluca Bucur şi Carmen Grama, dar şi tenismenul Patrick Ciorcilă au experimentat pentru o zi senzaţia de copilot alături de Bogdan Marişca şi Marco Tempestini, piloţii echipei Napoca Rally Academy. 

Evenimentul desfăşurat la Făget, pe o probă specială de aproximativ 5 kilometri pe macadam, evenimentul la care au participat sportivi reprezentativi din Cluj-Napoca a fost o experienţă în premieră pentru aceştia.

"A fost foarte frumos. Bogdan Marişca mi-a explicat exact tot ce se întîmpla şi sînt foarte fericit că am avut această oocazie. A fost o experienţă plină de adrenalină pură şi nu se compara cu nimic altceva", a spus Mario Felgueiras, portarul CFR Cluj.

"O experienţă nouă pentru mine, dar foarte placută. Am avut emoţii la început, dar am avut încredere totală în Bogdan Marişca. Cu ocazia acestui eveniment am reuşit să promovăm o serie de sporturi importante din Cluj-Napoca şi asta este foarte important pentru toată lumea”, a adăugat Corina Căprioriu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează