SPORTURI  »  AUTO  »  LANSARE

În sfîrşit, Dacia Duster se lansează oficial!

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Dacia Duster, cel mai aşteptat model al mărcii, se va lansa marţi cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Evenimentul va începe la ora 15:45, ora României, cu o conferinţă de presă, după care va fi arătat în premieră mondială primul SUV din istoria Daciei.

Rămîneţi pe www.gsp.ro pentru a vedea primele imagini oficiale cu Dacia Duster şi  pentru a afla cît va costa maşina produsă la Mioveni. SUV-ul Daciei va fi disponibil în versiunile 4X2 şi 4x4 (tracţiune integrală). Vor exista 3 variante de motorizare, unul pe benzină (1.6, 16V, 110 CP) şi două diesel (1.5 dCi, 85 CP şi 1.5 dCi,105 CP). Dacia Duster se va vinde începînd din martie în Europa, Turcia, Algeria şi Maroc.

VEZI AICI CÎT A MAI RĂMAS PÎNĂ LA MAREA LANSARE

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
adi_stoika
adi_stoika  •  01 Martie 2010, 16:00

Cum oare sa satisfaci "rafinatul" public roman? 40 de ani am produs Dacia si Aro, cu aceleasi vesnice matrite, masini cu care nu puteai iesi in EU datorita decalajului imens de tehnologie. A (re)venit Renault si ne-a asezat in randul lumii, producand o masina ce respecta normele EU, ieftina desigur (caci se adreseaza unui popor sarac) dar ,clar, altfel decat ce-am avut. Vine,iata, si un SUV, in Romania!. Da` tot nu-i bun, ba finisajul, ba interiorul. Pariez ca si BMW daca era...

 •  01 Martie 2010, 15:16

La o prima vedere pare a fi ok! La o greutate mica motorul de 105 CP pare a fi suficient. Aberatiile de consum 10 afara si 20 in oras vehiculate de unii arata de fapt o ignoranta docta ref. la motoarele Diesel! O gafa vizibila si care putea fi evitata este combinarea bordului gri cu imitatia de lemn.

 •  01 Martie 2010, 15:02

si ce cuplu va avea? dar dotari? despre calitatea finisajelor nu vreau sa intreb nimic ca am vazut ce au facut la loganuri.....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează