SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO-BILD

Lamborghini Gallardo pentru… off-road? Exemplar unic scos la vânzare

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 14:16

Lamborghini deja și-a lansat primul SUV modern – fenomenalul Urus – însă acest Gallardo unicat pus la vânzare ne stârnește și mai mult fascinația.  

Până la Urus, Lamborghini era cunoscut ca un producător de supermașini pentru asfalt. Singura excepție, pickup-ul numit LM002, din anii ‘80, este văzut mai degrabă ca un experiment îndrăzneț al producătorului din Sant’Agata decât un model de succes. Însă nimeni probabil că nu s-ar gândi că Huracán, Aventador sau oricare din urmașii săi ar putea fi transformat într-o mașină cu valențe off-road. Nimeni, cu excepția proprietarului acestui Gallardo. 

Toate detaliile, pe auto-bild.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează