SPORTURI  »  AUTO  »  ACCIDENT

Mihai Leu a ieșit în decor la Super Rally Târgu Mureș » Doi copii au fost răniți: „Nu am putut să mai controlez mașina”

Accidentul provocat în urma derapajului bolidului lui Mihai Leu
Accidentul provocat în urma derapajului bolidului lui Mihai Leu

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2022 16:15 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 16:35

Mihai Leu, fost campion mondial de box și campion național de raliuri, a pierdut controul bolidului său și a provocat un accident la Super Rally Târgu Mureș. Pilotul a derapat, a ieșit în decor și a acroșat un gard de protecție de pe marginea circuitului. Doi minori, de 6 și 8 ani, au fost răniți ușor. 

Accidentul minor a avut loc pe circuitul stradal din Târgu Mureș, în timpul unei etape din Campionatul Național de Super Rally. Mihai Leu a declarat ulterior că a luat legătura cu părinții copiilor răniți și că aceștia se află în afara oricărui pericol.

Am pierdut, pur și simplu, controlul mașinii, nu am putut să o controlez până la capăt. Îmi pare rău, au fost doi copii. Am vorbit, unul dintre ei are o rană la picior, are o tăietură. Acum l-au cusut la spital și va pleca acasă”, a declarat Mihai Leu, la Digi 24. 

Mihai Leu a ieșit în decor la Super Rally Târgu Mureș » Doi copii au fost răniți: „Nu am putut să mai controlez mașina”
Mihai Leu / Sursă foto: GSP

Titi Aur: „A fost o ieșire în decor, nu un accident”

„Vreau să corectez, în primul rând nu a fost un accident, ci a fost o ieșire în decor. În automobilismul sportiv, aceste lucruri sunt permise. Mihai a mers și merge de fiecare dată, ca un adevărat campion, doar pentru locul I, se luptă pentru locul I. 

Locul I în automobilism înseamnă să fii mereu la limită, să treci puțin peste limită”, a declarat și expertul în conducere preventivă Titi Aur, în direct la Antena 3. 

La raliuri, ca să câștigi o secundă faci eforturi uriașe. Și atunci, ce rost are să-ți asumi riscuri pe șosea ca să scurtezi cu zece minute drumul Hunedoara-București? Când eram tânăr mai mergeam tare, acum cine e cu mine în mașină e dezamăgit că nu conduc suficient de tare.

- Mihai Leu, în 2019, pentru GSP

Citește și alte știri de actualitate: 

Soția unui cunoscut sportiv, mărturie terifiantă: „Soțul m-a abuzat în toate modurile! Copiii au fost martori”

Pe ultima sută de metri » Camelia Potec, înaintea debutului Campionatelor Europene de juniori de la Otopeni: „Totul arată bine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
belane
belane  •  02 Iulie 2022, 17:29
Postat de tororosso pe 02 Iulie 2022, 16:45

Oare organizatorii nu cunosc zonele de risc și permit spectatorilor a se posta în acele zone ? Este raliu și nu carnaval .

Si sa mai organizezi circuit stradal de raliu in oras inseamna ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tororosso
tororosso  •  02 Iulie 2022, 16:45

Oare organizatorii nu cunosc zonele de risc și permit spectatorilor a se posta în acele zone ? Este raliu și nu carnaval .

cirus11
cirus11  •  02 Iulie 2022, 16:29

Sa mergi spectator la raliuri este o uriasa prostie iar sa-ti iei copiii o inconstienta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close