SPORTURI  »  AUTO  »  ACCIDENT

Mihai Leu, gest pentru cei doi băieți pe care i-a lovit la Super Rally Târgu Mureș » Ce a făcut pilotul imediat după accident

Mihai Leu, alături de cei doi băieți
Foto: facebook/fras
Mihai Leu, alături de cei doi băieți Foto: facebook/fras

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 09:42 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 10:27

Mihai Leu, fost campion mondial de box și campion național de raliuri, a fost protagonistul unui accident la Super Rally Târgu Mureș, în care a rănit doi copii aflați pe margine.

Accidentul a avut loc pe circuitul stradal din Târgu Mureș, în timpul unei etape din Campionatul Național de Super Rally. Pilotul a derapat, a ieșit în decor și a acroșat un gard de protecție de pe marginea circuitului, rănind doi copii în vârstă de 6 și 8 ani aflați lângă gard.

Cei doi au avut nevoie de scurte îngrijiri medicale, însă nu au necesitat transportarea la spital. Imediat după cursă, pilotul a ținut să se revanșeze în fața copiilor.

Mihai Leu, gest pentru cei doi copii după incidentul de la Super Rally Târgu Mureș

Acesta i-a scos pe cei doi băieți la masă, acolo unde le-a dat acestora trofeele pe care el le-a câștigat la etapa de la Târgu Mureș.

„Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuți sunt bine. Chiar am vorbit cu părinții și vor veni la următoarea etapă de la Deva”, a spus Mihai Leu potrivit Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

În urma incidentului, Federaţia Română de Automobilism Sportiv a anunțat că a deschis o anchetă pentru a vedea circumstanţele în care s-a produs incidentul.

La raliuri, ca să câștigi o secundă faci eforturi uriașe. Și atunci, ce rost are să-ți asumi riscuri pe șosea ca să scurtezi cu zece minute drumul Hunedoara-București? Când eram tânăr mai mergeam tare, acum cine e cu mine în mașină e dezamăgit că nu conduc suficient de tare.

- Mihai Leu, în 2019, pentru GSP

VIDEO Mihai Leu vorbeste despre perioada grea prin care trecut

Citește și alte știri de actualitate: 

Soția unui cunoscut sportiv, mărturie terifiantă: „Soțul m-a abuzat în toate modurile! Copiii au fost martori”

Pe ultima sută de metri » Camelia Potec, înaintea debutului Campionatelor Europene de juniori de la Otopeni: „Totul arată bine”

Playtech: Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează