SPORTURI  »  AUTO  »  URSUS FREE TRACK

Monster Trucks

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2008 00:00

Monştrii de fier au depăşit fără probleme toate obstacolele, punînd în umbră maşinile modificate de la categoria "Open"

Probleme în trafic sau cu parcarea? Nu vă enervaţi! La Ursus Free Track, prima competiţie de off-road urban din Europa, a fost prezentată ieri soluţia: Monster Truck-urile.

Monster Truck-urile sînt acele vehicule modificate, supraînălţate şi cu roţi imense care fac spectacol zdrobind maşini normale. Pneurile de peste doi metri înălţime şi motoarele puternice ale acestora au demonstrat pe platoul din spatele Palatului Copiilor din Parcul Tineretului că nu se sperie de cîteva maşini parcate, strivindu-le fără ezitare. Spectacolul a fost total, iar din public s-a auzit că "Monster Truck-urile sînt soluţia pentru traficul infernal din Bucureşti". ;)

Istoria monster truck-urilor a debutat la sfîrşitul anilor '70, în Statele Unite, cînd camionetele modificate au devenit populare. Atunci, din ce în ce mai mulţi posesori de camionete au început să le prepare, pentru a participa la fel de fel de show-uri. Iar în scurt timp a apărut şi competiţia pentru titlul de "cea mai mare camionetă".

Misiune imposibilă
Suspensii rupte, maşini răsturnate, ambreiaje în flăcări, motoare sparte, transmisii distruse. Noroi şi o groapă de vreo doi metri înălţime, cu aproximativ 50 de centimetri de apă pe fund, din care aproape nici un concurent nu a reuşit să-şi scoată maşina fără troliu! :S Cam aşa ar putea fi descrisă în cîteva cuvinte cea de-a doua zi a concursului Ursus Alcohol Free Track, destinată clasei "Open". Şi atenţie, în acest caz, piloţii au avut de parcurs un traseu cu un grad de dificultate mediu spre greu!

Azi este ziua confruntării "Extreme", în care concurenţii vor avea de înfruntat un traseu dur. Finaliştii acestei categorii nu vor fi decît cei mai experimentaţi.


“0% alcool şi 100% aventură”: Harry Ioncică, Senior Brand Manager Ursus, este unul dintre principalii “vinovaţi” pentru organizarea Alcohol Free Track. El speră să avem un astfel de eveniment în fiecare an

Harry Ioncică, Senior Brand Manager Ursus, este unul dintre principalii “vinovaţi” pentru organizarea Alcohol Free Track. El speră să avem un astfel de eveniment în fiecare an 
- Domnule Ioncică, aţi realizat o lansare atipică pentru berea fă ră alcool Ursus. Ce v-a motivat să faceţi o astfel de alegere, cu o în cărcătură deosebită de adrenalină?
- Ne-am gîndit să aducem o com petiţie off-road în inima Capitalei pentru a le uşura consuma torilor noştri accesul la o manifestare care, prin natura sa, se adresează în general unor grupuri limitate. Am vrut să facem ceva nou şi antrenant, care să reflecte cît mai bine spiritul Ursus Alcohol Free: 0% alcool, 100% aventură.

- Sînteţi mulţumit de rezultat? V-aţi atins ţinta?
- După cum vedeţi, atmosfera este incendiară, plină de adrenalină. Numărul celor care au vrut să se înscrie în concursuri a depăşit aşteptările noastre. Iar vremea a ţinut cu noi, ceea ce a scos oamenii din case şi i-a îndreptat către un spectacol unic.

- Să înţeleg că evenimentul va avea şi o urmare?
- Da. Am dori ca la sfîrşitul fiecărui an cei mai buni piloţi offroad să vină la Ursus Free Track, la singura competiţie de off-road urban din Europa.

- În ceea ce priveşte berea fără alcool, ce reprezintă aceasta pentru Ursus?
- Cu noua cutie Ursus Fără Alcool, brandul are acum un portofoliu complet, ce oferă iubitorilor de bere o opţiune de consum pentru orice ocazie.

- Drink and drive?

- Beau o bere la volan, dar numai fără alcool. Atenţia şi con centrarea nu merg cu alcoolul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  18 Ianuarie 2009, 16:55

Daca redactia nu a pus poze cu monstertrucks la acest articol, de ce nu m-ati lasat si-i indrum undeva unde pot vedea poze. Rusine voua. Nu meritati sa pierdem timpul pe site-ul dumneavoastra.

 •  07 Decembrie 2008, 06:44

Si niste poze unde putem vedea si noi??? S-au nu a mai fost loc pe card din cauza ca aveati prea multe cu becalii, miticii sau restul "actionarilor" infractori de la noi....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează