SPORTURI  »  AUTO  »  RUSH

Niki Lauda în România: ”Cînd am citit scenariul filmului Rush nu mi-a venit să cred: «Băi omule, ești nebun? Mașinile de F1 n-au cheie»” :D

Articol de , - Publicat joi, 03 septembrie 2015 20:29

Niki Lauda a venit în România pentru a promova imaginea unei firme de jocuri de noroc. Fostul mare pilot de F1 a vorbit despre filmul ”Rush”, lansat în 2013.

”Chiar mi-a plăcut filmul despre mine. A fost abordat la Viena de un domn, apoi l-am căutat și mi-am dat seama că este un scenarist foarte mare. Mi-a făcut plăcere să se facă un film despre viața mea. Am vorbit mult cu Peter Morgan, care mi-a spus multe întrebări, dar l-am și întrebat cum va arăta acest film și el mi-a răpuns că este filmul lui despre mine. La un moment dat mi-a pus întrebări amuzante și l-am rugat să mă lase să mă uit la el în laptop să văd ce scrie.

Uite asta este una dintre scene. Ești la Monaco, învîrți cheia și pornești. Și i-am spus «Băi omule, ești nebun? Mașinile de F1 n-au cheie». Și atunci i-am spus că trebuie să citesc scenariul. 85% din film e real, restul e Hollywood. Filmul trebuia să le placă în special femeilor, dar pînă la urmă l-a apreciat toată lumea. Cel care a jucat rolul meu (n.r. Daniel Bruhl) a făcut-o foarte bine. Chiar am zburat cu el în Brazilia, iar în momentul cînd a început lucrul la film mă sunau de cîte 10 ori pe zi să mă întrebe diverse lucruri”, a spus Niki Lauda.

3 titluri mondialea cîștigat Lauda în Formula 1

Niki Lauda, triplu campion mondial la F1 este ambasadorul brandului Novomatic la nivel global, a fost prezent in Romania cu ocazia aniversarii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Septembrie 2015, 04:48
Postat de jony1973 pe 03 Septembrie 2015, 23:04

Rush este unul dintre cele mai frumoase filme cu masini. Il recomand celor care iubesc Formula 1, dar si iubitorilor de filme bune! Realizare tehnica si artistica de exceptie!

ASA E,MULT PESTE ASTEPTARI

jony1973
jony1973  •  03 Septembrie 2015, 23:04

Rush este unul dintre cele mai frumoase filme cu masini. Il recomand celor care iubesc Formula 1, dar si iubitorilor de filme bune! Realizare tehnica si artistica de exceptie!

bakunin
bakunin  •  03 Septembrie 2015, 22:16
Postat de samertx pe 03 Septembrie 2015, 21:43

Niki Lauda la noi? Nemediatizat coresunzător! Niki Lauda în România! ??

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close