SPORTURI  »  AUTO  »  ACCIDENT ROBERT KUBICA

Operaţia lui Robert Kubica a durat nouă ore: "I-am făcut o grefă osoasă, dar vom mai face încă o intervenţie"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 februarie 2011 15:10

Pilotul de Formula 1, Robert Kubica, a fost operat pentru a doua oară  după accidentul suferit în timpul raliului Italiei.

După prima operaţie, care a durat şapte ore şi în care medicii au refăcut structura osoasă şi circulaţia sîngelui, Kubica a fost supus unei alte operaţii.

Vineri, pilotul echipei Lotus Renault GP a suferit o intervenţie chirurgicală care a durat nouă ore. Echipa de medici a intervenit la picior, umăr şi cot.

"Ne-am ocupat de braţ, care mai fusese afectat în alte accidente. I-am făcut o grefă osoasă în partea interioară a braţului, dar mai trebuie să operăm şi partea exterioară", a spus medicul Francesco Lanza.

În primul său interviu acordat cotidianului italian Gazzetta dello Sport, Kubica a spus: "pot folosi degetele, le simt. Şi braţul, dar numai după operaţie o să ştiu exact care este situaţia. Nu simt prea multă durere pentru că sînt sedat mult. După ultima opraţie vom putea discuta despre recuperare şi revenirea mea pe pistă".

Biserica Poloneză i-a trimis o picătură din sîngele Papei Ioan Paul al II-lea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează