SPORTURI  »  AUTO  »  

Raikkonen, Loeb si Sainz, superlativele anului in automobilism

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2007 00:00

Toată floarea cea vestită a Formulei 1 s-a alăturat miliardarilor din Principatul Monaco, pentru a participa la Gala Federaţiei Mondiale de Automobilism.

Kimi Raikkonen, campionul din Formula 1, Sebastian Loeb, numărul unu în 2007 la raliuri şi Carlos Sainz, câştigător în competiţia de rally-raid, au fost superlativele anului la automobilism. Campionul mondial din 2005 şi 2006, Fernando Alonso, a stârnit invidia printre colegii săi atunci când a apărut la braţ alături de prietena sa, cântăreaţa Raquel del Rosario. Puştiul teribil al Formulei 1, Lewis Hamilton a venit fără noua sa cucerire, Naomi Campbell.

În timpul petrecerii, marele şef de la Renault, Flavio Briatore, i-a făcut marcaj strict lui Alonso, care este foarte aproape să revină la echipa franceză. Alonso cere însă un contract pentru un an, în timp ce Briatore i-a pus pe masă spaniolului o înţelegere de trei sezoane.

Sursa: Realitatea TV

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close