SPORTURI  »  AUTO  »  DRIFT- AUTOMOBILE

Video RoDrift în 3 momente: la un pas de tragedie, fiul care își concurează tatăl + fotograful devenit campion

Foto: captură RoDrift
Foto: captură RoDrift

Articol de , - Publicat luni, 24 octombrie 2022 18:31 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 18:31

În weekend-ul 22-23 octombrie s-a desfășurat, în parcarea Arenei Naționale, cea mai mare competiție din România adresată drift-ului, unde au luat startul 70 de concurenți din România, Bulgaria și Ucraina. Competiția a scos la lumină povești ale concurenților, dar și un accident din care au scăpat nevătămați un pilot și un cameraman.

Comparație Maria Sharapova vs. Simona Halep » Cum diferă major cele două cazuri de dopaj: „Aici e mai serios”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Comparație Maria Sharapova vs. Simona Halep » Cum diferă major cele două cazuri de dopaj: „Aici e mai serios”

VIDEO Accident la RoDrift

În cea de-a doua zi  a competiției, un pilot ucrainean a derapat pe finalul traseului și a lovit o schelă de filmare. Cameramanul aflat pe respectiva schelă a sărit la momentul impactului și a scăpat nevătămat, în timp ce pilotul a fost scos din mașină, teafăr, de staff-ul competiției și de un echipaj SMURD. 

VIDEO La 16 ani îi ia fața tatălui pe circuit: „Nu-l iert niciodată”

Gabriel Imre junior (16 ani) este cel mai tânăr pilot la categoria cea mai bună a competiției și luptă împotriva tatălui său, Gabor Imre, cel care l-a atras spre acest sport extrem. În calificări, tânărul pilot a terminat pe primul loc în calificări și pe locul 3 în clasamentul general. Acesta mărturisește că uită de orice formalități atunci când luptă cu tatăl său.

„Când concurăm suntem rivali, dar apoi rămâne aceeași relație de familie. Nu-l iert niciodată pe tata pe circuit. Totuși, am avut noroc cu tatăl meu în acest sport pentru că a fost lângă mine atunci când am avut accidente și a știut să mă calmeze în anumite momente”, a spus Gabriel Imre Junior

VIDEO Radu Moise, fotograful devenit campion în circuit

Radu Moise, cunoscut sub numele de Evil Santos, este cel mai bun pilot de drifting din România, dar înainte de a practica  acest sport a fost fotograf în cadrul întrecerilor de drifting.

„Înainte de a face pasul spre competițiile de drift, le făceam poze piloților, iar asta se întâmpla prin 2007-2008 când eram doar un copil.  Când am crescut, am reușit să-mi cumpăr o mașină și să câștig competiția. Însă pentru a fi campion  am fost nevoit să investesc în mașină toți banii câștigați”, a spus Radu Moise.

Citește și alte știri:

Mouratoglou a citit mesajul lui Cahill pentru Simona Halep și i-a răspuns australianului

O posibilă variantă este de eliminat în cazul Simonei Halep: „Se face fișă și pentru un paracetamol”

Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end

Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează