SPORTURI  »  AUTO  »  ACCIDENT

Schumacher, în stare vegetativă!? » O nouă ipoteză despre starea de sănătate a fostului pilot

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 ianuarie 2014 22:19

Presa austriacă a făcut ieri un anunţ îngrozitor. Conform publicaţiei Format, Michael Schumacher suferă de sindromul apalic.

"Accidentul l-ar putea lăsa într-o stare vegetativă persistentă, cunoscută în lumea medicală şi sub denumirea de sindromul apalic", a notat sursa citată. "Cu fiecare zi ce trece, şansele ca fostul pilot să-şi revină după cumplitul accident sînt tot mai mici".

Sindromul apalic nu are tratament, iar recuperarea e puţin probabilă. Pacienţii cu acest sindrom par să fie treji, deschis ochii spontan şi au mişcări ale globilor oculari, ciclul veghe-somn este prezent, respiră spontan şi au funcţii cardio-vasculare normale.

Acestor pacienţi le lipseşte însă cunoştiinţa de sine, nu pot vorbi sau înţelege, nu au activitate intenţionată. Ei pot supravieţui ani de zile în condiţiile unei nutriţii şi îngrijiri adecvate.

În urmă cu 24 de zile, Schumacher a suferit un accident la schi, pe 29 decembrie şi din cauza leziunilor grave de la cap, medicii i-au indus coma.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
gilbert78
gilbert78  •  27 Ianuarie 2014, 20:10

ca om nu ma pronunt...ca pilot...o scursura ordinara care intra in tine daca vroiai sa il depasesti(Villeneuve si D.Hill),un bulanos care a avut o masina perfecta!!!! sper sa isi revina cat mai repede...oricum Barbosul vede tot

silasbufu
silasbufu  •  24 Ianuarie 2014, 02:17

Mai terminati-va cu ce-a facut in nu stiu ce curse, nu e un motiv de bucurie cand cineva e posibil sa moara. Oricine-ar fi. Sunt sigur ca fostii lui adversari, chiar si cei cu care a avut acele contacte, ii vor doar binele.

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  23 Ianuarie 2014, 17:41
Postat de edward_kenway pe 23 Ianuarie 2014, 13:40

Te cam incurci. Tin minte exact cursa si era vorba de Jacque Villeneuve nu de Damon Hill. O cursa din 1997. Uite aici: s://www.youtube.com/watch?v=rPo7wXjgiDE

94 damon hill

Vezi toate comentariile (16)
Comentează