SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO

Schumacher l-a plimbat pe Zidane pe circuitul de la Magny-Cours

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2007 00:00

The Money Channel / Septuplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, l-a plimbat sambata, pe circuitul de la Magny-Cours, pe fostul castigator al Campionatului Mondial de fotbal, Zinedine Zidane, la bordul unui autoturism sport negru Ferrari FXX, informeaza Reuters.

Schumacher s-a retras in luna octombrie a anului trecut, dar inca mai detine recordul de viteza pe circuitul francez. Fostul pilot german a facut doua ture de circuit alaturi de francezul Zinedine Zidane. Germanul a castigat Marele Premiu al Frantei de opt ori. El a mai participat la alte curse din acest sezon, dar este pentru prima data cand revine pe circuit la bordul unui bolid Ferrari.

"A fost un sentiment puternic, am fost putin emotionat, dar a fost o placere sa fiu alaturi de Michael Schumacher", a declarat Zidane. Intrebat de ce niciunul dintre ei nu a purtat casca de protectie, Schumacher a spus ca francezul a refuzat. "Eu cam stiu ce fac si cand trebuia sa port una", a explicat fostul pilot al scuderiei Ferrari.

Cursa a avut ca scop strangerea de fonduri pentru o fundatie sustinuta de cei doi, care ajuta persoanele cu afectiuni ale creierului si ale maduvii spinarii.

Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează