SPORTURI  »  AUTO  »  INDECIS

Valentino Rossi vrea la Formula 1!?

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Italianul Valentino Rossi, de nouă ori campion mondial la clasa moto, a declarat că va lua o decizie asupra viitorului său "înainte de iunie 2010" şi nu a exclus posibilitatea trecerii la o altă echipă sau de a concura în automobilism.
"Am o variantă bună cu Ducati, dar trebuie să mă hotărăsc", a spus Rossi, care pilotează de 5 ani pentru Yamaha. "Mai întîi trebuie să mă decid dacă voi continua la motociclism, apoi dacă rămîn la Yamaha sau îmi schimb echipa", a completat pilotul în vîrstă de 30 de ani. Acesta crede că va continua să piloteze Rossi, al cărui contract cu Yamaha expiră în acest an, a efectuat o serie de teste joi, la Barcelona, pentru a 6-a oară, la volanul unei maşini de Formula 1 Ferrari (foto). Italianul a stabilit şi cel mai bun timp, de un minut, 21 de secunde şi 900 de sutimi, în acelaşi monopost la volanul căruia Kimi Raikkonen stabilise recorsul circuitului în 2008 (1:21,670).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
feurdean
feurdean  •  02 Iulie 2010, 13:32

Ti-ai pierdut speranta intr-o viata mai buna ? Internetul este cel care te ajuta azi sa castigi bani mai multi. Metoda e bine pusa la punct si eu te invat pas cu pas cum sa procedezi, daca iti doresti sa castigi mai mult. Detalii la email [email protected]

 •  22 Ianuarie 2010, 14:29

Ba vad. Si din cate stiu testele pana la 1 februarie sunt interzise in F1, dar ma rog, poate nu stiu chiar totul. Dar stiu un lucru: rezultatele la teste le comunica echipele, ziaristii doar LE PUBLICA. VORBIM DUPA PRIMA CURSA. Atunci are si cu cine se compara. Acum e doar marketing. Daca e mai bun sa vina in locul lui ALONSO. Sa vedeti ca la o cursa in 2 Alonso care nu stie masina Ferrari o sa il lase pe Rossi la 3-4 secunde pe tur in urma.

 •  22 Ianuarie 2010, 13:58

din cate scriu astia, a scos un timp foarte bun, aproape de recordul pistei in 2008 cu masina F1 nu cu motocicleta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează