SPORTURI  »  AUTO  »  E85

VIDEO Aiuritor! La un pas de moarte pe drumul european E85

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2019 12:07

Deși drumul european E85 este în topul celor mai periculoase rute din România șoferii nu vor să înțeleagă că nu poți mergi în siguranță decât dacă abordezi un stil de condus preventiv.

Un cititor Auto Bild ne-a semnalat o situație periculoasă întâlnită pe drumul european E85. În imagine observăm cum un autoturism se angajează într-o depășire riscantă și doar prezența de spirit a unui alt șofer nu a condus la o tragedie.

Citește toate informațiile pe auto-bild.ro!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
mordi
mordi  •  01 Octombrie 2019, 09:50
Postat de clujcampion pe 01 Octombrie 2019, 08:03

Aproape ca ai avea dreptate, dar *** depaseste pe linie continua. Asa ceva nu se face teoretic decat in romanica si in special daca ai numar de B.

Ai dreptate. Esti destept! Lasa ca pana maine iti pica fisa :))))))

clujcampion
clujcampion  •  01 Octombrie 2019, 08:03
Postat de adyy25 pe 30 Septembrie 2019, 22:06

Merg des pe acest drum si desi o sa fiu contrazis de altii, consider ca trebuie sa permitem trecerea a trei autovehicule in acelasi timp. Adica, daca vezi ca doi vin din contrasens in depasire, iar tu esti singur pe contrasens, mi se pare de bun simt sa te dai in dreapta,nemergand lipit de ax, pentru a permite depasirea. Cazul jeepului din imagine. Daca insa suntem ambitiosi si mergem fiecare dintre noi la ax, pe ideea unora ca partea din dreapta nu se foloseste pentru circulatie(total gresita), atunci propun sa-i dam in judecata pe cei care au facut drumul si au cheltuit din banii publici pentru a largi o strada pentru..... nimic.

Aproape ca ai avea dreptate, dar *** depaseste pe linie continua. Asa ceva nu se face teoretic decat in romanica si in special daca ai numar de B.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2154499431321365
George Vladescu  •  01 Octombrie 2019, 06:19

Atentie cei care folositi acest drum. E plin de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează