SPORTURI  »  AUTO  »  LOGAN

VIDEO O Dacie Logan explodează într-o benzinărie din Rusia! Ce s-a întâmplat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 11:37

Un incident periculos a fost surprins de camerele de supraveghere într-o benzinărie din Rusia. O mașină marca Dacia Logan a explodat în timpul alimentării.

Acest incident neplăcut a avut loc într-un oraș din Sudul Rusiei, Meleuz. În timp ce șoferul atoturismului se afla la casă, mașina s-a aprins și a explodat. Deși în momentul exploziei se mai aflau și alți șoferi în benzinărie, nimeni nu a fost rănit,conform auto-bild.ro.

Primele cercetări arată că mașina cu pricina avea montată și o instalație de GPL, iar rezervorul autoturismului s-ar fi aprins în momentul alimentării.

de Vlad Mareș

Citește și:

Descoperire epocală pentru mașinile electrice: a fost inventată în SUA bateria care se încarcă în doar 10 minute! Ce autonomie are

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1000833093403035
Bolon Yokte  •  05 Februarie 2020, 18:26

NUMA CA BA Vlad Mares in RUSIA si Turcia NU SE VIND DACII CI RENAULT!!!!!! Firma Renault fabrica in Turcia,Iran,Rusia,automobile sub denumirea RENAULT si nu Dacia!!! Loganul in Turcia este RENAULT SIMBOL!!! La fel si-n Rusia!! Deci ghiozdanele si la shkoala cu voi ba Vlad Mares!

deusdat
deusdat  •  05 Februarie 2020, 12:54

Din clip se vede clar că e un Renault Logan, nu o Dacie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează