BASCHET  ·  NBA

Un star din NBA a șocat o chelneriță! Ce bacșiș i-a lăsat la nota de plată de 164 de dolari: „Am început să tremur și să plâng”

Andre Drummond, pivotul lui Cleveland Cavaliers +19 FOTO
Andre Drummond, pivotul lui Cleveland Cavaliers

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 14:34

Andre Drummond (26 de ani), pivotul american de la Cleveland Cavaliers a uimit o chelneriță după ce i-a lăsat un bacșiș de 1.000 de dolari.

Baschetbalistul american a vizitat un restaurant în weekend și se pare că a fost extrem de încântat de modul în care a fost servit. La final, când a primit nota în valoare de 164,25 de dolari, Andre Drummond a decis s-o răsplătească pe chelneriță cu un bacșiș uriaș și i-a lăsat 1.000 de dolari.

Nota și bacșișul lăsat de Andre Drummond

„Am început ziua încet, pregătindu-mă pentru o tura dublă. Săptămâna trecută, lucrurile au mers lejer ca urmare a coronavirusului. Restaurantului și angajaților le-a fost greu. Nu-mi imaginam că voi primi un bacșiș la care nimeni nu se gândește. Am servit la o masă unde se afla Andre Drummond și nu aveam nici cea mai mică idee cine e. Nu l-am mai văzut niciodată la restaurant.

Când am primit nota înapoi nu mi-a venit să cred! La 164 de dolari de plată, bacșișul a fost 1000 de dolari. Am început să tremur și să plâng de fericire! Nu aveam nicio idee cum să reacționez. Nu voiam să atrag atenția, dar nici nu știam cum să descriu aprecierea primită. Este uimitor să vezi că bunătate la oameni în aceste vremuri. Este o poveste pe care nu o voi uita! Îți mulțumesc, Andre Drummond”, a scris Kasandra pe contul de Instagram al restaurantului.

40.000.000 $este averea lui Andre Drummond, potrivit Celebrity Net Worth

Citește mai multe știri din NBA: Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1