SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Imaginea care a devenit virală » O jucătoare de baschet și-a alăptat copilul în timpul unui meci

FOTO: twitter.com/ClubRocamora +4   FOTO
FOTO: twitter.com/ClubRocamora

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 07:51 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 08:00

Argentinianca Antonella Gonzalez (30 de ani) a demonstrat cât de mult iubește baschetul, dar și ce face pentru fetița sa în vârstă de 11 luni. 

După ce a născut, a revenit repede la echipă (Tomás de Rocamora). Totuși, își ia bebelușul cu ea și la antrenamente, și la meciuri. Și, dacă e nevoie, se oprește din joc, trece pe margine și își alăptează copilul.

Așa s-a întâmplat în timpul meciului pe care Rocamaro l-a câștigat cu Velez Sarsfield, 61-44, în etapa a 6-a din prima ligă de baschet feminin din Argentina.

8 punctea reușit Antonella în timpul partidei

„Și mama m-a alăptat pe terenul de baschet. Pentru noi e ceva natural. De aceea îmi e greu să înțelege de ce se face atâta caz din asta. Dar este binevenit pentru a face cât mai vizibilă situația noastră, a mamelor, și pentru a avea condiții cât mai apropiate de cele pe care le au bărbații”, a spus Antonella pentru presa din Argentina.

Vezi și: 

FOTO Probleme cu greutate în pandemie? Ce NU te ajută dacă vrei să te menții în formă: „Nu mai faceți asta, e un timp mort”

Nu a mai rezistat! Și-a părăsit iubitul pentru că juca prea mult Fortnite

Playtech: BOMBĂ! Liviu Dragnea, eliberat din închisoare! Vestea șoc a judecătorilor a venit ACUM


Comentarii (4)
176901212832165
Dan Petnaise  •  05 Martie 2021, 13:08

Să iasă în evidență ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

176901212832165
Dan Petnaise  •  05 Martie 2021, 13:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragos_chiva
dragos_chiva  •  05 Martie 2021, 10:56

Îi este atât de greu să înțeleagă că a făcut ceva care nu se face... În viitor își vor aduce și aragazul să facă o mâncărică în pauza de la meci. La început zice că și mama ei a făcut la fel (este deci vorba de păstrarea tradiției de familie) apoi ajunge de fapt la miezul problemei acela de a face vizibilă necesitatea imperioasă de "pentru a avea condiții cât mai apropiate de cele pe care le au bărbații", adică mai pe șleau să alăpteze și bărbații copii că ea s-a săturat de atâtea inegalități. Feminista modernă vrea să schimbe legile omenești din rădăcini. Pentru asta statele occidentale au asigurat deja cadrul legal dar și dotarea tehnologică necesară astfel încât oricine are voie să-și schimbe sexul ca să poată experimenta toate deliciile spun unii, sau pentru a vedea cât este de greu să fii în pielea altuia, aprobă alții. Problemele însă nu se opresc aici. După ce au descoperit deliciile "libertății" ar dori ca și copii lor (dar și ceilalți copii) să fie liberi să-și aleagă sexul de mici. Astfel, în Statele Unite în momentul de față în școli există toalete pentru copii care se simt băieței, toalete pentru copii care se simt fetițe și toalete pentru copii care nu se simt nici băieței nici fetițe. Acum înțelegeți care este mecanismul prin care va ajunge AUR să câștige alegerile din 2024?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează