SPORTURI  »  BASCHET  »  PROCES

Vanessa Bryant, dată în judecată de propria mamă! Bătaie pentru averea regretatului Kobe Bryant: „Continuă să stoarcă bani de la noi”

Vanessa Bryant, văduva marelui Kobe Bryant, și-a acuzat mama, pe Sofia Urbieta Lain, că vrea să obțină o parte din averea fostului baschetbalist.
Vanessa Bryant, văduva marelui Kobe Bryant, și-a acuzat mama, pe Sofia Urbieta Lain, că vrea să obțină o parte din averea fostului baschetbalist.

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 18:06 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 18:48

Vanessa Bryant (38 de ani), văduva marelui Kobe Bryant, și-a acuzat mama, pe Sofia Urbieta Lain, că vrea să obțină o parte din averea fostului baschetbalist. 

  • Kobe Bryant (41 de ani), fostul mare baschetbalist al lui Los Angeles Lakers, a murit în luna ianuarie a acestui an, împreună cu fata sa, Gianna, și alte 7 persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit în Calabasas, California. (Detalii pe larg AICI);
  • În urma tragediei aviatice din ianuarie, Kobe Bryant a lăsat în urmă 3 copii, pe Natalia, Bianka și Capri.

Sofia Urbieta Lain și-a dat în judecată propria fiică, sperând să obțină compensații financiare. Aceasta susține că „a lucrat mulți ani ca asistentă personală și bonă, fără să fie plătită”. A mai susținut că Bryant i-ar fi promis că va avea grijă de ea tot restul vieții și că Vanessa i-a încălcat cuvântul. 

Proces pentru averea lui Kobe Bryant

Vanessa Bryant a emis un comunicat prin care se apără: „Mama mea continuă să caute modalități de a stoarce bani de la familia noastră. O susțin de aproape 20 de ani și nu a fost niciodată asistenta mea personală sau a lui Kobe și nici nu a fost babysitter-ul nostru. Am fost întotdeauna o mamă care stătea acasă, iar eu și soțul nostru am fost cei care ne-am ocupat de copiii noștri cu normă întreagă”.

Vanessa Bryant, dată în judecată de propria mamă! Bătaie pentru averea regretatului Kobe Bryant: „Continuă să stoarcă bani de la noi”
Sofia Urbieta Lain

600.000.000 de euroera averea lui Kobe Bryant în momentul tragediei din ianuarie

VIDEO. Dan Ionescu, despre relația lui Kobe Bryant cu Sabrina Ionescu: „Pentru ea, Kobe a fost un monument”

Citește și alte știri din baschet: 

Cine e „Jorge Mendes” din NBA » Cum a trecut de la bișnița cu tricouri direct din portbagajul mașinii la a face 950 de milioane de euro din contracte ca impresar!

EXCLUSIV VIDEO Tatăl Sabrinei Ionescu, despre relația baschetbalistei cu Kobe Bryant: „Pentru ea, a fost un monument”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează