SPORTURI  »  BASCHET  »  FINAL 8

Între timp, în România » U-BT Cluj și CSM Oradea tremură de frig în sala care organizează finala Cupei: „Adu aeroterme, adu soarele! Este inacceptabil”

FOTO: Facebook @ubtcluj
FOTO: Facebook @ubtcluj

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 19:45 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 19:45

Mihai Silvășan (38 de ani), antrenorul lui U-BT Cluj-Napoca, și Cristian Achim (52 de ani), tehnicianul lui CSM Oradea, s-au plâns de condițiile pe care le-au găsit în Sala Sporturilor din Constanța, în timpul Final Eight-ului Cupei României la baschet masculin.

U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea, cele mai valoroase formații din baschetul masculin, se vor înfrunta miercuri, de la ora 19:00, în finala Cupei României. Antrenorii celor două grupări s-au plâns de frigul pe care l-au înfruntat în „sferturi” și în semifinale.

Anamaria Prodan este îndrăgostită din nou! S-a afișat cu el pe Instagram
METROSPORT
Anamaria Prodan este îndrăgostită din nou! S-a afișat cu el pe Instagram

Mihai Silvășan: „A fost frig, mă bucur că nu ne-am accidentat!”

După victoria din semifinala cu SCM Craiova, scor 88-64, Mihai Silvășan a acuzat Federația că i-a cenzurat declarația oferită cu o zi înainte. Antrenorul lui U-BT Cluj-Napoca se plânsese de frigul din sală, dar acel fragment a dispărut din conferința postată pe internet. 

„Nu știu ce reacție ar trebui să am. Ar trebui să vă întreb pe voi dacă îmi cenzurați sau nu interviul. Data trecută așa s-a întâmplat. Mă bucur că mai sunt și alte camere aici. Repet ce am spus și data trecută, dar a fost tăiat. 

A fost la fel de frig ca la meciul cu Timișoara și mă bucur că am scăpat fără accidentări. Mă bucur pentru victorie, e un pas înainte pentru noi”, a spus Mihai Silvășan, potrivit baschet.ro.

Cristian Achim: „Adu aeroterme!”

„În primul rând, trebuie să spun că îmi pare rău că o astfel de competiție se desfășoară într-un astfel de frig. Este inacceptabil! Îmi pare rău. Știu că au spus-o și alți colegi, dar acesta este un adevăr care nu poate fi contestat. 

Cum pot să joace jucătorii când trebuie să stea cu geci pe ei?! Nu este corect. Nu înțeleg de ce se întâmplă acest lucru. Ai primit organizarea, adu aeroterme, rezolvă cumva! Adu soarele în sală. Ești gazdă și trebuie să respecți un turneu final. Cu asta am încheiat”; a spus și Cristian Achim, potrivit sursei citate. 

Rezultatele „sferturilor” Cupei României: 

  • U-BT Cluj-Napoca - BC Timișoara 76-56 
  • CSO Voluntari - SCM Craiova 70-72 
  • CSM Oradea - BCM Pitești 89-78 
  • Athletic Constanța - Rapid - 94-84 

Rezultatele semifinalelor: 

  • U-BT Cluj-Napoca - SCM Craiova 88-64 
  • CSM Oradea - Athletic Constanța 81-73

Citește și alte știri din sportul românesc: 

EXCLUSIV VIDEO O mare campioană a României, despre un moment zguduitor: „Doctorii vorbeau între ei, erau nedumeriți. Sunt lucruri pe care nu poți să le explici”

Plângere penală împotriva ministrului Eduard Novak: „I-am notificat că vor lua parte la o infracțiune”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tofanelu
tofanelu  •  15 Februarie 2023, 09:18

La fel este si la competitiile de juniori, conditii precare, caldura lipseste, sali mizerabile, necuratate. Arbitraje de mizerie, cu arbitrii slab pregatiti. Bucurestiul nu are o sala in care sa organizeze turnee de baschet, toate turneele semifinale si finale se desfasoara in sali din provincie, in sali ridicate de Ceausescu. Implicarea Federatiei este 0 (zero), dar taxe catre federatie se platesc. In conditiile astea nu mira pe nimeni rezultatele pe care (nu) le avem la nivel de nationale de la juniori pana la seniori.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează