SPORTURI  »  BASCHET  »  TRANSFER

BC Mureş l-a transferat pe lituanianul Gytis Sirutavicius

Gytis Sirutavicius
Gytis Sirutavicius

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2010 00:00

Echipa de baschet masculin BC Mureş l-a transferat pe lituanianul Gytis Sirutavicius, care a evoluat ultima dată în prima ligă din ţara sa natală.

 

Gytis Sirutavicius are 26 de ani, evoluează pe poziţiile 2-3 şi este recunoscut pentru aruncările de trei puncte. Lituanianul a început sezonul trecut la Panevezio Techasas, echipa care a încheiat pe locul 6, în prima ligă lituaniană, dar a încheiat anul 2009-2010 în Ungaria, la Salgotarjan, unde l-a avut antrenor pe actualul technician de la BC Mureş, Deri Csaba, şi coechipier pe fundaşul transferat recent de ardeleni, americanul Eddy Barlow Mayfield.

Mureşenii s-au reunit pe 2 august, urmînd ca de săptămîna viitoare să înceapă seria meciurilor amicale, cu nou-promovata BC Miercurea Ciuc, CSM Oradea, Gaz Metan Mediaş, CSU Sibiu, campioana Ungariei Ungariei ZTE Zalaegerszeg, plus alte formaţii din ţara vecină la un turneu programat, între 16-19 septembrie.

BC Mureş va debuta în noul sezon, în 23 septembrie, cu "U" Mobitelco Cluj, în manşa tur a primei faze din Cupa României. Prima etapă din Divizia A este programată pentru data de 2 octombrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează