SPORTURI  »  BASCHET  »  CAZUL HARDY

Carmen Tocală, la Radio GSP: ”Familia Hardy cere daune de 1,5 milioane de dolari de la statul român!”

Hardy a fost omorît la doar cîteva luni de la sosirea la Giurgiu
Hardy a fost omorît la doar cîteva luni de la sosirea la Giurgiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 18:09

Familia fostului baschetbalist american Chauncey Hardy, ucis la Giurgiu pe 9 octombrie 2011, a demarat procedurile pentru a cere despăgubiri. Potrivit presei din SUA, suma solicitată va fi de 123 de milioane de dolari. Carmen Tocală, preşedintele federaţiei române de baschet, susţine că pretenţiile sînt mult mai mici.

"Din ceea ce ştim noi este vorba despre daune de 1,5 milioane de dolari, deşi presa americană scria de 123 de milioane de dolari.

Noi am vorbit în decembrie-ianuarie cu mama lui Hardy care ne-a rugat să plătim cotă parte din onorariul avocaţilor, care erau români şi americani. Federaţia nu are în obiectul de activitate aşa ceva, deci nu putem. Mai sînt cîteva adrese către FRB în ziarele din SUA, ceea ce pot spune e că FRB nu are nici o implicare în incident, nu s-a petrecut pe terenul de sport, unde conform legislaţiei eram obligaţi să asigurăm securitatea jucătorului. S-a întîmplat la 4 dimineaţa într-o discotecă, în viaţa lui privată. Clubul are un regulament de ordine interioară, nu Federaţia.

Poate Tănăsoaia e un băiat bun, dacă aşa au hotărît judecătorii, pe de altă parte a omorît un om, care era tot băiat foarte bun. Aici vorbim de imaginea României în străinătate, de cum sîntem văzuţi", a declarat Carmen Tocală, la Radio GSP.

Citeşte şi: ”Dosarul Chauncey Hardy” agită apele în SUA » ”Crimă rasistă”

De ce a fost condamnat agresorul baschetbalistului Chauncey Hardy la 5 ani de închisoare. Iată motivarea instanţei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
hofer
hofer  •  09 Aprilie 2012, 01:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Margarina vo luati voi singuri deoarece va lasati condusi de cei corupti. Voi santeti de vina ca nu iesiti in strada sa va cereti drepturile. Da, da, da, radeti voi, radeti, da o sa da-ti voi de Dracu, cred ca de fapt a-ti dato.

hofer
hofer  •  09 Aprilie 2012, 01:44

Este normal ca Persoanele celui omorat sa nu fie multumiti cu Pedeapsa care sa dat. Aceasta sentinta este o bataie de joc. Aici este coruptie, dare de spaga la Judecatori. In USA criminali se pedepsesc cu pedepse incepand de la 20 de ani in sus iar in unele State chiar cu moartea. Acum vor bani din cauza ca Romania musamalizeaza totul. Ce vreti voi sa cautati in Europa? Olandezi si Finlandezi stiu ca in Romania coruptia e mare si nu o sa fie niciodata de acord cu Tiganiile pe care le faceti.

cocojambo1
cocojambo1  •  09 Aprilie 2012, 00:02

Normal legea unor tari mentioneaza ca in cazul in care ucizi un sustinator de familie ucigasul este obligat sa sustina familia respectiva ..bine in tari civilizate..nu in Romania care e tara bananiera din toate punctele de vedere...poate cultural e mai sus dar in rest ....Cum judecatorul nu a considerat ca inculpatul sa plateasca si daune in urma actiunii sale va treb sa platesca statul roman iar eu daca as fi stat roman l as pune pe judecator sa plateasca pentru ca e baiat bun......ca sa inteleaga faptul ca sunt consecintele judecatii ..drepte..pe care a facut o. Dar el a judecat drept doar din punctul de vedere al inculpatului ca de e baiat bun, al lui ..ca sigur si a tras niste malai ,etc

Vezi toate comentariile (7)
Comentează