SPORTURI  »  BASCHET  »  ANALIZĂ

Carmen Tocală la Radio GSP: ”În contul pentru Hardy nu au fost depuşi nici măcar 10 dolari” :(

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2012 19:34

Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet, a vorbit, în direct la Radio GSP, despre situaţia actuală din baschetul românesc, despre planurile şi obiectivele din 2012, despre performanţele pe care şi-ar dori să le obţină la nivelul echipelor naţionale, dar şi despre cazul Hardy.

.... despre proiectele anului 2012: ”Vom organiza două competiţii importante la nivel de cadeţi, Campionatele Europene U18 şi U 16. Ambele vor avea loc la Bucureşti, sînt pariul meu pentru acest an. Sînt copii crescuţi de-a lungul mandatului meu, e examenul atît al meu, cît şi al lor. Avem obiectiv locul întîi”

.... despre cazul Hardy: ”Ancheta continuă, încă nu s-au comunicat noutăţi. Am păstrat legătura cu familia, aşteaptă rezultatele anchetelor. Au angajat doi avocaţi, unul american şi unul român. În paralel se desfăşoară şi ancheta autorităţilor din ţară. Din păcate, lumea a cam uitat de acest caz. În contul pe care l-am deschis pentru ajutorarea familiei nu au fost depuşi nici măcar 10 dolari”

.... despre campionatul naţional de tineret: ”Există deja echipe care au formaţii cu jucători sub 23 de ani. Din sezonul viitor va deveni obligatoriu. Vom înfiinţa campionatul naţional de tineret”

.... despre naturalizarea unui baschetbalist în naţionala masculină: ”Urmărim mai mulţi jucători din Italia şi Spania. În plus, avem o listă de 25 de baschetbalişti americani care şi-ar dori să joace pentru România. Avem patru scouteri care urmăresc evoluţia jucătorilor pe care îi avem în vedere şi, în funcţie de profilul jucătorului pe care avem nevoie, vom lua o decizie”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
neil_10
neil_10  •  18 Ianuarie 2012, 21:03
Postat de tripp pe 18 Ianuarie 2012, 19:59

asta nu are nicio treaba cu baschetul, rominashii la acest sport sint praf si pulbere....

cred ca te inseli.... baschetul are o evolutie pozitiva... este unul din putinele sporturi la care se duc copii... iar C.Tocala a facut multe .... informeaza-te.... campionatul national de tineret ar fi OK...

zep
zep  •  18 Ianuarie 2012, 20:03

Trebuia GSP sa promoveze initiativa, ca doar le pasa de sport, poate prea mult.

tripp
tripp  •  18 Ianuarie 2012, 19:59

asta nu are nicio treaba cu baschetul, rominashii la acest sport sint praf si pulbere....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează