SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

Carmen Tocală la Radio GSP: "Trebuie să se ia cele mai dure măsuri în cazul Hardy, la fel ca şi-n Ungaria!"

Carmen Tocală a spus:
Carmen Tocală a spus: "Etapa următoare va fi amînată, CSS Giurgiu nu va juca meciul următor"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 16:41

Preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală, a vorbit la Radio GSP despre decesul jucătorului de baschet Hardy Chauncey.

"Baschetul este într-o zi de mare tristeţe! Este condamnabil orice act de violenţă. Gîndiţi-vă ce se poate întîmpla cînd şi copiii noştri merg într-o discotecă. Trebuie să se ia toate deciziile, şi odată şi-odată trebuie să luăm cele mai dure măsuri. După Ungaria, cred că şi în România se va întîmpla asta. Cazul respectiv nu are nici o treabă cu baschetul. Nu putem să le introducem noi unele clauze în contract să îi obligăm să facă ceva. Nu avem cum să le facem reguli de viaţă. Sînt jucători foarte tineri, dar şi jucători care au cîte 40 de ani", a spus Tocală.

"Înainte de operaţie familia şi-a dat acceptul ca acesta să fie operat, au discutat cu familia şi după operaţie. Doctorul a vorbit cu sora jucătorului după ce sportivul a decedat. Familia este cea care decide ce se întîmplă cu trupul jucătorului, ori vin ei în România, ori va suporta ambasada toate cheltuielile. Ambasada a vorbit deja cu familia şi ţine legătura cu cei de acolo", a mai spus preşedintele FR Baschet.

Playtech: BOMBĂ! Soția lui Bănel rupe tăcerea! Reacția ȘOC, ce le-a spus fetelor


Comentarii (2)
raul4steaua
raul4steaua  •  10 Octombrie 2011, 21:34

Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte, omorat tiganul ala imputit

teilandezu
teilandezu  •  10 Octombrie 2011, 19:08

Politia si justitia maghiara a fost obligata sa0si faca treaba , dupa ce agresorii au fost prinsi in Austria de tatal colegului sirb Sesum . Altfel , crima raminea cu `autori necunoscuti`.Asta cred ca sa incercat si la Giurgiu in prima faza . La inceputul anilor `70 a fost un film francez : `Politia acuza , legea achita `.S-ar parea ca la noi si politia si legea achita daca ai bani

Vezi toate comentariile (2)
Comentează